SC Braga voetbalshirts 2019-2020

Sporting Clube Braga en kledingsponsor Hummel hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues spelen de Portugezen de wedstrijden in de Portugese LIGA NOS, de beker en Europa League gedurende 2019-20. SC Braga eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Portugese competitie en speelt om die reden in de groepsfase van de Europa League. In poule K neemt de club het op tegen Besiktas, Wolverhampton Wanderers en Slovan Bratislava. Vanaf dit seizoen is het Deense sportmerk Hummel kledingsponsor van Braga. Het merk volgt Lacatoni op als kledingsponsor. Braga en Hummel tekenden een deal voor de duur van vier seizoenen.

Sporting Clube de Braga thuisshirt 2019-20

Het nieuwe Sporting Clube de Braga thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. De body van het Braga thuisshirt voor 2019-2020 bevat verticale, rode banen. De mouwen zijn wit met de rode chevrons van Hummel. Deze driehoeken zijn verdeeld in dunne, flitsende strepen. Verder bevat het thuisshirt van SC Braga een ronde hals in het wit/rood. De logo's van Hummel en de club staan op de borst. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode trademark tekens van Hummel en een rode band aan de onderkant. De kousen van het thuistenue zijn rood met twee witte strepen aan de bovenkant.

Sporting Clube de Braga uitshirt 2019-20

Het SC Braga uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit met een toelopende hals, waarin een rood driehoekje is verdeeld. Verder bevat het tenue een all-over print van diamanten over het tenue. Ook de chevrons van Hummel op dit tenue zijn rood en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen. Het broekje van het uittenue is rood met aan de onderkant een witte band en aan de zijkanten de trademark tekens van Hummel. Daarnaast draagt SC Braga wel een heel opvallend derde tenue dit seizoen. Dit voetbalshirt is grijs en bevat een all-over print van de spieren van de torso. Dit is geïnspireerd door de harnassen van de ridders in het oude Rome. Dit tenue bevat een ronde hals in het grijs en over de mouwen bevinden zich opnieuw de chevrons van Hummel. De logo's van de club en het Deense merk op de borst zijn rood. Het tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SC Braga tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Horta, Palhinha, Trincão, Viana, Xadas en nog meer sterspelers.

Sporting Clube Braga voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van Sporting Clube Braga kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Portugese club. Ben je op zoek naar andere tenues van Portugese clubs? Check het dan in deze winkel of deze SHOP!