SC Braga voetbalshirts 2020-2021

SC Braga heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel vandaag de nieuwe SC Braga voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Portugese club de Primeira Liga, beker- en Europa League wedstrijden gedurende 2020-2021. De club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio Municipal de Braga, eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek waardoor het een Europa League ticket wist te bemachtigen. Het Deense sportmerk Hummel is sinds vorig jaar zomer de kledingsponsor van SC Braga.

SC Braga thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe SC Braga thuisshirt 2020-2021 heeft een waar retro design. De body van het voetbalshirt is rood en bevat over de bovenkant een all-over print met de tekst: CENTENARIO.  De club werd op 19 januari 1921 opgericht en bestaat in 2021 dus precies 100 jaar. Dit is ook de reden dat het thuistenue van Braga is uitgerust met gouden accenten. Het tenue bevat een witte v-hals met een subtiele, gouden lijn. Deze kleur komt ook terug in de trademark tekens van Hummel over de schouders en mouwen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen bevat een gouden lijn. Daarnaast is het tenue dit seizoen uitgerust met een gevouwen kraag. Op de rechterborst prijkt het logo van Hummel en de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor BETANO staat op het midden van de nieuwe SC Braga tenues. In de nek op de achterkant van het tenue staat in het goud ook de tekst CENTENARIO en verder bevat de achterkant de logo’s van twee andere sponsoren. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/witte kousen met gouden details.

SC Braga uitshirt 2020-2021

Het Sporting Clube Braga uitshirt 2020-2021 is dit seizoen donker groen met gouden accentne. Het tenue is uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. De hals is goud met een dunne groene lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het uittenue is uitgerust met een all-over print van de tekst: CENTENARIO. Bovendien staat het woord op de achterkant van het uitshirt. Ook het logo en de chevrons van Hummel op het uitshirt zijn goud. De sponsorlogo’s en het clublogo staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen met gouden accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ruiz, Jorge Pires, Horta, Palhinha, Carmo en nog meer spelers.

Sporting Clube Braga voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van Sporting Clube Braga kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Portugese club. Ben je op zoek naar andere tenues van Portugese clubs? Check het dan in deze winkel of deze SHOP! 

SC Braga thuisshirt 2020-2021