San Lorenzo voetbalshirts 2021-2022

Vandaag heeft de Argentijnse club San Lorenzo haar nieuwe wedstrijdshirts voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. Nike is veel Zuid-Amerikaanse voetbalclubs kwijtgeraakt, waaronder Boca Juniors. Op dit moment is San Lorenzo dan ook de enige ploeg uit Argentinië die gesponsord wordt door Nike. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tenues gedragen gaan worden in de Argentijnse Primera Division? Check de details hieronder!

San Lorenzo thuis shirt en tenue 2021-2022

De competitie in Argentinië is op het moment van schrijven al 6 wedstrijden bezig, maar vandaag zijn de tenues van San Lorenzo dan eindelijk gelanceerd. De club van oud-Feyenoorder Marcos Senesi is niet goed begonnen aan het seizoen en vindt zichzelf terug op de vijftiende plaats in de competitie. Het nieuwe thuisshirt van de San Lorenzo is gebaseerd op de clubkleuren van de Argentijnse club. Het shirt heeft namelijk verticale banen in de kleuren rood en blauw. In tegenstelling tot vorig seizoen, is er dit keer gekozen voor brede banen. De rechtermouw van het shirt is blauw met een rode baan in het midden en een rode bies, aan de onderkant van de mouw. De linkermouw is rood van kleur met een blauwe baan en bies. Het nieuwe tricot is verder uitgerust met een V-hals deze heeft een omlijning van de kleuren blauw en rood. Op de rechterborst staat het logo van Nike, deze Swoosh is wit van kleur. Ook het clubwapen van de Argentijnse club is wit van kleur en staat op de linkerborst. Het nieuwe thuistenue van San Lorenzo wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe kousen. Ook hierop zijn uitingen van zowel sponsor Nike als club terug te vinden.

San Lorenzo uit shirt en tenue 2021-2022

Waar het thuisshirt veel overeenkomsten heeft met het tenue van afgelopen seizoen, is de kleur van het uittenue dan ook de enige overeenkomst met afgelopen seizoen. De basiskleur van het uitshirt is wit, Echter komen ook de clubkleuren terug in het nieuwe uittricot. Sierlijke penseel streken lopen schuin over het shirt. Dit zorgt voor een feestelijk karakter van het shirt. De linkermouw van het shirt is uitgerust met een blauwe bies, terwijl de rechtermouw van het shirt een rode bies heeft. Ook de V-hals heeft een rood blauwe omlijning. Op de rechterborst staat de Swoosh, deze is blauw van kleur, het clubwapen van San Lorenzo staat op de linkerborst en is blauw met wit. Op het midden van het shirt komt de naam van de shirtsponsor terug BANCO CIUDAD staat hier al jaren als trotse sponsor. Het nieuwe uittenue van San Lorenzo wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen met rood/blauwe details. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij de nieuwe tenues van San Lorenzo gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

San Lorenzo voetbalshirts bestellen

Helaas zijn de voetbalshirts van San Lorenzo op dit moment alleen te bestellen in de officiële webshop van de Argentijnse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Argentijnse clubs? Check de onderstaande webshop. Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en rugnummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je voetbalshirts altijd in DEZE SHOP!