San Lorenzo voetbalshirts 2020-2021

Nike heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts van de Argentijnse voetbalclub Club Atlético San Lorenzo de Almagro officieel gelanceerd. Het nieuwe thuisshirt wordt aankomend weekend al gedragen in de thuiswedstrijd tegen Estudiantes. Deze tenues worden verder gedragen in de andere Argentijnse Primera Division en Zuid Amerikaanse wedstrijden in 2020.

San Lorenzo thuisshirt 2020-2021

In Zuid Amerika lijkt er een andere logica te zijn met betrekking tot de lancering van nieuwe voetbalshirts. Waar dat in Europa met thuisshirts en uitshirts vaak gebeurt in de voorbereiding op het seizoen, zijn de tenues van San Lorenzo nu net na het midden van het seizoen uitgebracht. San Lorenzo heeft namelijk al 18 van de 23 wedstrijden gespeeld. Tot zover de huishoudelijke mededelingen. San Lorenzo heeft zoals altijd een klassiek thuisshirt en dat geldt ook voor het nieuwe tenue voor 2020. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en rode banen. Deze banen hebben verschillende breedtes. Verder bevat het thuisshirt blauwe mouwen en is het uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden staat sponsor Banco Ciudad. De binnenkant van de hals nog een rode taping, welke doorloopt over de achterkant van het tenue. Het thuistenue van San Lorenzo wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

San Lorenzo uitshirt 2020-2021

Waar het thuisshirt van San Lorenzo een vrij klassiek design heeft, heeft het uitshirt van de Argentijnse club een wat moderner design. Ditt enue is wit en wordt gekenmerkt door de horizontale rode, blauwe en witte banen over de onderkant van het tenue. Ook dit tenue bevat een Vapor hals. De bies aan de onderkant van de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor de hals van het uittenue. Ook de logo's van de club en Nike op de borst zijn blauw. Het San Lorenzo uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rode kousen met aan de bovenkant een blauwe en witte band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe San Lorenzo tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gaich, Romero, Donatti, Monetti en nog meer spelers. Helaas kun je de tenues van San Lorenzo nog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Argentijnse clubs? Bestel het dan in deze winkel! 

San Lorenzo voetbalshirts 2020

San Lorenzo thuisshirt

San Lorenzo tenues 2020-2021