San Lorenzo voetbalshirts 2019

De nieuwe voetbalshirts van de Argentijnse club San Lorenzo zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Argentijnse club. In deze nieuwe shirts speelt Club Atletico San Lorenzo de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division dit seizoen en het eerste deel van volgend seizoen. Momenteel staat de club van trainer Jorge Almiron op een 23ste plek en moet men er alles aan doen om degradatie te ontlopen. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van ‘’El Ciclón.’’ Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk namelijk sinds 2015. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

San Lorenzo thuisshirt 2019

Het nieuwe San Lorenzo thuisshirt voor 2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt bevat dit jaar brede navy blauwe en rode banen en heeft een ronde hals. Op de borst van het tenue prijken de logo’s van Nike en de club en ook dit jaar is Banco Ciudad de hoofdsponsor van de Argentijnen. Het logo van San Lorenzo betreft overigens een nieuw logo. Normaliter is het logo van de club een schildvormig embleem. Het schild met de rode en blauwe banen is verwijderd en in plaats hiervan staat alleen de ronde cirkel uit het logo van de club met daarin de initialen van de club: CASLdeA (Club Atletico San Lorenzo de Almagro). Het nieuwe thuistenue van San Lorenzo wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje. De kousen van het thuistenue zijn donker blauw en bevatten net boven een flitsende, rode band. In deze band is de swoosh van Nike verwerkt.

San Lorenzo uitshirt 2019

Het San Lorenzo uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en rode band over de borst. Ook de vapor hals van dit tenue is blauw en de binnenkant van de hals bevat drie dunne, rode strepen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met een blauwe band. 

Ook lanceerden Nike en de club een nieuw keepersshirt. Dit betreft hetzelfde template als het keepersshirt van Barcelona. Dit shirt is licht groen met donkerder groene mouwen en roze strepen over de mouwen. De keeperstenues bevatten de vapor hals van Nike. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe thuisshirts en keepersshirts van San Lorenzo voor 2019! Check ook het super zieke, zwarte 3e shirt van de club, welke in december gelanceerd werd. 

Helaas kan je de San Lorenzo tenues vooralsnog nergens in Europa bestellen? Ben je op zoek naar andere t-shirts of voetbalshirts van Argentijnse clubs? Bestel het exclusief in deze winkel!