River Plate uitshirt 2018-2019

Adidas en River Plate hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Argentijnse club de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de beker gedurende dit seizoen. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van de Argentijnse club. Deze functie vervult het merk sinds 1982 en duurt in ieder geval tot 2022. Qua design valt het nieuwe uitshirt van de club uit Buenos Aires wat tegen. Het shirt is namelijk geïnspireerd door een standaard template van adidas. Check hieronder de details!

Paars River Plate uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe River Plate uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Veel van de uitshirts van adi hebben dit jaar het bekende Condivo template. Het shirt bevat namelijk dunne, horizontale banen in verschillende diktes. Deze banen lopen naadloos in elkaar over en vormen een zigzag patroon. Het shirt is verder geheel paars en bevat witte accenten in de crew neck en in de drie strepen van adidas op de schouders. Ook het adidas performance logo op de rechter borst is wit en dit geldt ook voor de logo’s van Huyndai op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met witte adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pratto, Ponzio, Maidana, Palacios, Mora en andere sterspelers. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gepresenteerd.

River Plate voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van River Plate kan je helaas alleen bestellen in de clubshop van River Plate. Dit kan alleen voor volwassenen. Wel kan je een fan t-shirt of retro shirt van de Argentijnse club bestellen in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je River Plate tenue in deze SHOP

of deze winkel!