River Plate voetbalshirts 2018-2019

River Plate en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt! In deze nieuwe tenues speelt de cultclub uit Buenos Aires de wedstrijden in de Argentijnse competitie en in de beker gedurende 2018-2019. River Plate eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Argentijnse Primera Division en gaat er dit seizoen weer alles aan doen om zo lang mogelijk mee te strijden om het Argentijnse kampioenschap. Adidas en River Plate hebben al sinds jaar en dag een samenwerkingsverband. Deze duurt in ieder geval nog tot 2022! Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

River Plate thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe River Plate thuisshirt voor 2018-2019 heeft het iconsiche design. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze banen zijn dit jaar uitgerust met dunnere strepen en deze staan weer symbool voor de tribunes in het stadion van de club. Daarnaast bevat het nieuwe thuisshirt van de Argentijnse club een adidas EQT hals. Deze is overwegend zwart met een subtiele, rode lijn. De drie adidas strepen zijn dit jaar alleen aanwezig op de schouders en zijn zwart. Het contract tussen de voormalig hoofdsponsor BBVA en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti is afgelopen zomer afgelopen. Dit betekent dat het shirt vrijwel sponsorloos is. Alleen de  mouwen zijn uitgerust met het logo van HUAWEI. Het shirt bevat aan de achterkant, in de nek, nog de leus van de club van trainer Gallardo: El Mas Grande. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club.  Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten witte adidas stripes. De kousen zijn ook een combinatie van wit, zwart en rood.

River Plate uitshirt 2018-2019

Het nieuwe River Plate uitshirt voor 2018-2019 is fel rood en is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit betekent dat het shirt is uitgerust met dunne, horizontale banen. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen naadloos in elkaar over, waardoor het shirt niet alleen een opvallende kleur, maar ook een opvallend design heeft. Verder heeft het uitshirt een V-hals en staan de logo's van de club en adidas op dezelfde plek op het shirt. Het uitshirt bevat ook zwarte adidas strepen over de schouders. Het uittenue heeft ook een zwart broekje met fel rode strepen en dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn ook de voetbalshirts van River Plate uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ponzio, Quintero, Maidana, Fernandez, Perez, Mora, Scocco en nog meer sterspelers!

River Plate voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van River Plate kan je pas vanaf medio oktober 2018 bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De shirts zijn vanaf dat moment namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het River Plate shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Check ook het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je River Plate tenue in deze SHOP

of deze winkel!