River Plate 3e voetbalshirt 2021

River Plate en adidas hebben vandaag het nieuwe River Plate 3e voetbalshirt 2021. Dit tenue wordt door de Argentijnen gedragen tijdens de Argentijnse Primera Division uitwedstrijden en een aantal uitwedstrijden in de Argentijnse beker en Copa Libertadores in 2021. Adidas is sinds 1982 de kledingsponsor van de club uit Buenos Aires en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design van de River Plate tenues.

Zwart/Rood/wit River Plate uitshirt 2021 | Een ode aan het kampioenschap van 100 jaar geleden

Het nieuwe River Plate 3e shirt 2021 is een ode aan het kampioenschap van het seizoen 2020/2021, dat dit jaar precies 100 jaar geleden is. Dit betekent ook direct dat het onder de ‘’hinchas del Millo’’ geliefde design terug is. Het nieuwe River Plate 3e shirt wordt gekenmerkt door de drie brede verticale rode banen met daartussen twee witte banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere zwarte banen. De mouwen van het nieuwe River Plate 3e voetbalshirt zijn ook zwart en hetzelfde geldt voor de opstaande kraag. De v-hals van het tenue is dezelfde kleur als de middelste baan, rood dus. Op de schouders staan dit jaar weer de adidas strepen in het wit. Het logo van adidas op de rechterborst is zwart en op de linkerborst prijkt de badge van Club Atlético River Plate. Turkish Airlines is sinds 2019 de hoofdsponsor van ''Los Millonarios'' en staat ook weer op het midden van dit tenue. AXION Energy is ook sinds 2019 mouwsponsor en prijkt op de linkermouw. Een speciaal detail is nog verwerkt in de nek. Hier staat de leus van de club: El Mas Grande. Op de onderzijde van de achterkant van het tenue staat het logo van Assist Card. Het nieuwe River Plate derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en adidas. De kousen van het River Plate derde tenue zijn zwart met witte adidas strepen.

Zoals alle tenues van adidas is ook dit nieuwe River Plate derde tenue uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe River Plate tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Santos Borré, Carrascal, Montiel, Palavecino, Pinola, Armani, Rojas en andere spelers of check het nieuwe River Plate thuisshirt 2021

River Plate voetbalshirt bestellen

De nieuwe River Plate voetbalshirts kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de voetbalshirts is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkope River Plate t-shirts en hoodies. Directe levering!

Bestel je River Plate voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de River Plate fanshop! 

River Plate 3e shirt 2021