River Plate thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe River Plate thuisshirt voor 2019-2020 is afgelopen weekend officieel gepresenteerd door de Copa Libertadores winnaar van 2019 en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt River Plate de thuiswedstrijden in de Argentijnse Primera Division, de beker en Copa Libertadores dit seizoen. De club uit Buenos Aires speelt haar thuiswedstrijden in El Monumental. Adidas is sinds 1982 kledingsponsor van River Plate en dit jaar is het tenue gebaseerd op het eerste River Plate voetbalshirt dat door het Duitse sportmerk werd geproduceerd.

River Plate thuis shirt en tenue 2019-2020

Het River Plate thuisshirt is gebaseerd op het thuisshirt van het seizoen 1982-1983. Adidas en de club vieren daarmee het 37jarige partnership tussen beide partijen. Dit is een van de meest langlopende deals die adidas heeft met een club of nationaal elftal. Het River Plate voetbalshirt is wit met rode details. Het tenue wordt ook dit seizoen weer gekenmerkt door de sash, welke loopt van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Deze band heeft een gepixelde print. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn rood en hetzelfde geldt voor het adi performance logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van Club Atletico River Plate en op de mouwen prijkt het logo van sponsor AXION. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van het keurkorps van trainer Marcelo Gallardo: El Mas Grande. Het nieuwe River Plate thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen van het thuisshirt zijn wit met rode strepen. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van River Plate weer uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe River Plate voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pratto, Ponzio, Carrascal, Scocco, Suarez, Palacios en andere sterspelers. Check ook het nieuwe River Plate uitshirt voor 2019-2020. 

River Plate tenue 2019-2020  kopen

Het nieuwe River Plate 3e shirt voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de Argentijnse club bestellen. Ben je fan van River Plate en wil je de Argentijnse club aan te moedigen? Check dan de onderstaande shop voor goedkope River Plate t-shirts, hoodies en voetbalshirts! Directe levering!

Bestel je River Plate shirt in deze winkel! 

River Plate thuisshirt 2019-2020