River Plate 3e shirt 2019 ode aan stadion

River Plate heeft een nieuwe shirt aan haar collectie toegevoegd, namelijk een 3e shirt of alternatief uitshirt voor 2019. In dit voetbalshirt speelt de Copa Libertadores winnaar van 2019 de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de Zuid Amerikaanse Champions League dit jaar. Het 3e shirt van River Plate heeft dit jaar een opvallend design. Dit heeft alles te maken met het feit dat het tenue geïnspireerd is door de ansichtkaarten met daarop luchtfoto’s van het stadion van de club, El Monumental, tijdens wedstrijden in de Copa Libertadores!

Het nieuwe River Plate 3e shirt voor 2019 heeft een all-over print in het rood/zwart, de clubkleuren van River Plate. De print bestaat uit hexagon blokken met een vervagend effect. Hiermee is het shirt geïnspireerd door het Tango template van adidas, welke met wat fantasie dus ook symbool staat voor luchtfoto’s van El Monumental in Buenos Aires. De Braziliaanse club Palmeiras en de Mexicaanse Atlas hebben een voetbalshirt met een soortgelijk design. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals in het zwart met aan de achterkant een witte band. De drie adidas strepen prijken op de schouders in het rood en op de borst staan de logo’s van de club en adi. Sponsor AXXION staat op de mouwen. Opvallend genoeg is de achterkant van het tenue wel geheel zwart. Uiteraard staat aan de bovenkant van de achterkant van het shirt de leus van de club: ‘’El Más Grande.’’ Het nieuwe derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met rode adidas strepen aan de zijkanten. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe River Plate voetbalshirts voor 2019, welke gedragen worden door sterspelers als Quintero, Carrascal, Matias Suárez, Pratto, Palacios, Ponzio, Scocco en andere sterspelers. Check ook de andere River Plate voetbalshirts van dit seizoen.

Ben je fan van River Plate en wil je de Argentijnse club aan te moedigen? Check dan deze shop voor goedkope River Plate t-shirts, hoodies en voetbalshirts! Directe levering!

Bestel je River Plate shirt in deze winkel!