Retake presenteert casual Japan trui voor WK van 2018

2018 is het jaar van het wereldkampioenschap in Rusland. Dat betekent dat verschillende merken speciale WK collecties uitbrengen. Het Engelse sportfashion merk Retake is daar geen uitzondering op. Het merk staat bekend om haar strakke en soms ook grappige t-shirts, die perfect zijn om jouw favoriete nationale elftal of speler mee aan te moedigen! Hiervoor heeft het merk een speciale lijn in het leven geroepen, de zogenaamde ‘’TEAM’’ lijn. De items uit deze collectie zijn geïnspireerd door het design van de voetbalshirts van het nationale elftal. In dit blog bespreken we de team hoodies van het nationale elftal van Japan, welke perfect zijn om het Japanse elftal mee aan te moedigen tijdens het WK van 2018 in Rusland. Tijdens de groepsfase nemen de Japanners het in poule H op tegen Polen, Senegal en Colombia. Ben je fan van Japan? Dan mag deze trui zeker niet in je collectie ontbreken.

Blauwe Japan trui met capuchon

Retake heeft twee verschillende truien van Japan gelanceerd. De ene trui is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het land. Deze is namelijk helder blauw. De andere trui heeft een wat meer fashionable kleur gekregen en is navy blauw. Verder hebben beide nieuwe Japan sweaters van Retake hetzelfde template. Dit betekent dat op het midden van de hoodies de naam van het land prijkt: JAPAN. Boven en onder de naam van het land, komen twee rode banen terug. De kleur van deze banen is geïnspireerd door de kleuren van de vlag van het land dat sinds 1998 aan alle WK’s heeft meegedaan. De linker borst van de sweaters bevat de vlag van het land. Deze vlag staat ook op de voetbalshirts van de Aziaten. Verder wordt de hoody afgemaakt door een strakke capuchon met touwtjes. Hiermee kan de pasvorm worden aangepast en kan je de hoodie wat strakker en losser doen. De trui met capuchon is bij uitstek het perfecte item om in te chillen. Daarom mogen de kangoeroezakken aan de zijkanten van de Japan trui niet ontbreken. De achterkant van de truien bevatten verder geen details. Deze hebben dezelfde kleur als de voorkant. De trui bestaat verder voor 100% uit katoen, waardoor het lekker zacht aanvoelt als je deze trui draagt.

Naast de Japan team hoodies maken ook t-shirts deel uit van deze nieuwe lijn. Het concept van deze t-shirts is vrijwel hetzelfde. De t-shirts bevatten een ronde hals en op deze t-shirts staan ook de naam en de vlag van het land. Wel kan je de t-shirts ook bestellen met de naam en het nummer van verschillende spelers op de achterkant van het shirt, zoals Honda, Kubo, Hasebe, Kagawa en Uchida. Deze print op de achterkant van de t-shirts heeft dezelfde stijl als de bedrukking van het borstnummer, rugnummer en de namen, die de spelers van het Japanse elftal tijdens het WK van 2018 in Rusland op het shirt dragen. Deze t-shirts heeft Retake zowel in het blauw als in het wit uitgebracht.

Japan hoodie bestellen

De nieuwste Japan truien van Retake kan je vanaf nu direct bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van de hoodie is slechts € 49,95. Dit geldt zowel voor de helder blauwe als de navy blauwe versie. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL. De t-shirts scoor je al vanaf een prijs van € 26,95. Ben je geïnteresseerd in andere producten van het Japans elftal? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze trendy Japan trui direct in deze winkel!