Japan WK 2023 vrouwen voetbalshirts

Het vrouwenvoetbalelftal van Japan speelt tijdens het WK van 2023 in gloednieuwe voetbalshirts, welke vandaag door adidas en de Japanse voetbalbond officieel zijn gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het Japanse vrouwenvoetbalelftal de uitwedstrijden tijdens het WK deze zomer en de andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Tijdens het WK in Australië en Nieuw Zeeland speelt Japan in de poulefase tegen Spanje, Costa Rica en Zambia. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Japan vrouwen voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft sinds 1999 een samenwerkingsverband met de Japanse voetbalbond.

Japan vrouwen uitshirt 2023-2024

Het nieuwe uitshirt van het Japans vrouwenvoetbalelftal heeft een ander design dan het Japan uitshirt 2022-2023, waarin de mannen tijdens het WK van 2022 in Qatar speelden. Het voetbalshirt voor het vrouwenteam heeft een custom made design en wordt ook niet door het mannenteam gedragen. Het design van het voetbalshirt is ook nog eens opvallend te noemen! De bovenkant van het voetbalshirt is paars en vanaf de borst naar de onderkant van het voetbalshirt is deze roze. Deze kleurencombinatie is geïnspireerd door zonsopkomst en zonsondergang rondom het Fuji gebergte, met zijn 3776 meter de hoogste berg van het land. De roze tint van het Japan dames uitshirt is bovendien een verwijzing naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: The Cherry Blossoms. Deze roze tint komt ook terug in de ronde hals, de adidas trademark strepen op de schouders en de band op de zijkanten van het voetbalshirt. Het adidas performance logo staat in het zwart op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle tenues gebruikt. De andere borst is uitgerust met het logo van de Japan Football Association (JFA). De gouden ster boven het logo verwijst naar het winnen van het WK vrouwenvoetbal in 2011. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de Japanse vlag. Het Japan dames uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen. De kousen zijn ook paars met aan de bovenkant roze adidas strepen. Op de kousen staat ook de naam van het land in het zwart.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Japan WK 2023 vrouwen voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van het Duitse sportmerk. De authentic voetbalshirts (de versie die de speelsters dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd, zijn lichter en hebben extra ventilatiezones. 

Japan dames voetbalshirt bestellen

De adidas Japan vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. De authentic voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 139,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Adidas.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 69.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 89.95
Bestellen >

Japan vrouwen uitshirt 2023-2024

Japan dames uitshirt 2023-2024

Japan dames uitshirt 2023-2024