Puma Portugal uitshirt 2025-2025 uitgelekt

Het Puma Portugal uitshirt 2025 is op social media uitgelekt! Dit shirt wordt pas medio januari officieel gelanceerd door Puma en de Portugese voetbalbond. De deal tussen Puma en de Portugese voetbalbond is nog niet officieel bekend gemaakt door beide partijen, maar dat lijkt een formaliteit. In het tenue speelt het Portugese voetbalelftal vanaf het nieuwe jaar de uitwedstrijden, waaronder de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026! Check ook het mogelijke Portugal thuisshirt van Puma.



Het Puma Portugal uitshirt 2025 heeft een uitgesproken design! Het shirt is wit en bevat een design van horizontale golven in de kleuren van de Portugese vlag. In deze golven is een gradiënt effect van zeshoeken verwerkt. Op het shirt wisselen de zilveren, groene en rode cirkels elkaar af en dansen deze als golven over het uittenue! Hiermee wordt hetzelfde effect gecreëerd als op het Liverpool uitshirt 2022-2023 van Nike. Verder bevat het Puma Portugal uitshirt zwarte accenten. Dit is de kleur van de ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Portugese voetbalbond, de Federação Portuguesa de Futebol (FPF). Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich namelijk een graphic van het Portugese schild. Het Portugal uittenue wordt naar verluidt compleet gemaakt door een zwart short met contrasterende details. De sokken zijn wit en bevatten details in de kleuren van de nationale vlag.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Onderdeel Puma Re:Fibre programma; Dit is een duurzaamheidsinitiatief van Puma, gericht op het verminderen van textielafval en het bevorderen van circulaire mode. Het programma verzamelt oude Puma-producten en recyclet deze tot nieuwe vezels die opnieuw kunnen worden gebruikt in de productie van kleding, waaronder dus de Portugal tenues.

Nogmaals: of dit ook echt het Puma Portugal uitshirt wordt, weten we pas in januari. Binnenkort wordt de deal tussen beide partijen wereldkundig gemaakt en weten we ook meer over de lanceringsdatum van de Puma Portugal voetbalshirts 2024-2025.

Het Puma Portugal uitshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog de huidige tenues van Nike. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking.

Puma Portugal uitshirt 2025-2025 uitgelekt