Paris Saint Germain trainingspak Jordan Brand 2022

De spelers van Paris Saint Germain dragen de komende periode een futuristisch trainingspak. Dit trainingspak is onderdeel van het collectie rondom het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt en wordt door het team van trainer Maurizio Pochettino gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1 en Champions League uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2021-2022, dus van februari tot mei 2022. Dit betreft ook direct het laatste Paris Saint Germain trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de nieuwe collectie voor 2022-2023.

Zilver/grijze Paris Saint Germain training sweater 2022

Voor de productie en het design van dit trainingspak is Jordan Brand verantwoordelijk. Het merk heeft sinds 2018 een samenwerkingsverband met de Franse grootmacht en is ieder seizoen verantwoordelijk voor een aantal collecties van de club. Jordan Brand is overigens ''gewoon'' onderdeel van het merkenportfolio van Nike. We zeiden het al, het trainingspak heeft een vrij futuristisch design en dat komt met name door de all-over print die op de training sweater is verwerkt. De Paris Saint Germain training sweater 2022 is overwegend zilver en bevat een all-over print van donkerblauwe (verf)vlekken. Verder heeft de Paris Saint Germain training sweater alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit template komt met name tot uiting in de diagonale band op de mouwen. Deze band is een combinatie van wit, rood en navy blauw, de kleuren die ook terug komen in het 4e voetbalshirt en natuurlijk ook de clubkleuren van PSG zijn. Op de rechterborst van de training sweater prijkt de jumpman in het donkerblauw en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor ALL (Accor Live Limitless) versiert het midden van de Paris Saint Germain training sweater. De training top heeft ook de bekende functionele kenmerken. De sweater is namelijk uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. In combinatie met het materiaal waarvan de sweater gemaakt is (91% polyester, 9% elastaan) zorgt dit voor een perfecte pasvorm. De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2022

Het Paris Saint Germain trainingspak 20222 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook de broek heeft alle kenmerken van het Strike template. Ter hoogte van de heupen bevindt zich namelijk een diagonale band in het rood/marineblauw/wit en de onderkant van de rechterpijp bevat de naam van de stad: PARIS. In de letter A is de jumpman van Jordan Brand verwerkt. Op de heupen staan ook de logo's van de club en Jordan. Verder heeft de trainingsbroek de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de de Nike FlyVent tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de broek bevatten twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De Paris Saint Germain trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten.

  • De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je deze nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal al de sweater en is ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het Paris Saint Germain presentatiepak 2022 heeft vrijwel hetzelfde design als dit trainingspak, maar bestaat uit een trainingsjack met capuchon en dezelfde trainingsbroek. Dit trainingsjack is ook zilver en bevat geen all-over print. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak, welke tot het einde van dit seizoen gedragen wordt.

Paris Saint Germain trainingspak 2022 bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De sweater en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training sweater is voor heren en dames (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 59,95. De trainingsbroeken bestel je vanaf € 59,95 en het presentatiepak vanaf € 99,95. Check ook andere nieuwe Paris Saint Germain trainingskleding in deze winkels!

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain trainingspak direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

Paris Saint Germain training sweater 2022

Paris Saint Germain trainingspak Jordan Brand 2022