Olympique Lyon 3e voetbalshirt 2021-2022

Olympique Lyon gaat gecamoufleerd de groepsfase van de Europa League in! Vandaag presenteerde de club in samenwerking met kledingsponsor adidas namelijk het nieuwe 3e voetbalshirt. Het 3e shirt wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Europa League, waarin ‘’les Gones’’ het in de groepsfase (poule A) opnemen tegen Brondby IF, Rangers FC en Sparta Praag. Het tenue is in de Franse competitie en beker ook het alternatief voor het Olympique Lyon uitshirt 2021-2022. Adidas is sinds 2010 de kledingsponsor van Lyon en is dus ook verantwoordelijk voor het design van dit Olympique Lyon tenue.

Olympique Lyon 3e shirt 2021-2022 | Camouflage design

Het design van het nieuwe Olympique Lyon 3e shirt 2021-2022 is niet heel creatief te noemen. De afgelopen jaren hebben we wel meer voetbalshirts met een all-over camouflage print gezien en ook dit tenue heeft het vrij standaard adidas Condivo 21 template. Het tenue heeft bovendien veel weg van het vorige maand gepresenteerde Union Berlin uitshirt, waarvan adidas ook de producent is. Het nieuwe Olympique Lyon tenue is een eerbetoon aan de codes van de streetwear en het Amerikaanse basketbal.  Het tenue wordt dan ook niet alleen gedragen door de voetbaltak van Olympique Lyon, maar ook de basketbaltak: ASVEL Basket. Het tenue bevat een all-over camouflage print in het zwart/wit en ook alle details op het tenue zijn zwart en wit. De adidas strepen op de schouders zijn wit en verder is het tenue uitgerust met de moderne adidas EQT collar. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. Het logo van adidas prijkt in het grijs op de rechterborst en de badge van de Franse club van trainer Peter Bosz betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren (rood/wit/blauw), maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/wit. Ook het logo van sponsor Emirates Fly Better op het midden van het tenue is wit. Op het tenue van de vrouwen van Olympique Lyon prijkt het logo van Sword Venue. De achterzijde van het Olympique Lyon 3e shirt 2021-2022 is geheel zwart. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn zwart met witte adidas strepen en op het midden het logo van het Duitse sportmerk. 

Zoals alle adidas tenues zijn ook de Olympique Lyon tenues dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van de tenues en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Olympique Lyonnais 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Paqueta, Aouar, Shaqiri, Dembélé, Marcelona, Da Silva, Cherki, Medens, Henrique Silva en nog meer spelers of check ook het Olympique Lyon thuisshirt 2021-2022

Olympique Lyon 3e shirt bestellen

Het Olympique Lyon 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Zowel het heren- als vrouwenvoetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is het shirt beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor kinderen is het shirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Olympique Lyon 3e voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of de adidas SHOP!

Olympique Lyon 3e shirt 2021-2022