Olympique Lyon trainingspak 2022-2023

Olympique Lyon draagt dit seizoen een grijs trainingspak, waarin ook de clubkleuren van 'Les Gones' in zijn verwerkt. Vandaag lanceerden adidas en Olympique Lyonnais het officiële Olympique Lyon trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak wordt door het team van trainer Peter Bosz gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Olympique Lyon trainingskleding en voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2010.

Olympique Lyon training sweater en trainingsbroek 2022-2023

Het Olympique Lyon trainingspak 2022-2023 bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. Qua template heeft het trainingspak alle kenmerk van het adidas TIRO 21 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingskleding van de profclubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. Ook de trainingspakken van Real Madrid, Juventus en Bayern München hebben bijvoorbeeld dit template. De training sweater is volledig grijs met rode en blauwe details, geïnspireerd door de clubkleuren van ''L'Ol.'' De adidas strepen hebben namelijk deze kleuren. Twee van de adidas trademark strepen zijn rood en de middelste baan is blauw. Deze banen lopen diagonaal af, wat kenmerkend is voor het adidas TIRO 21 template. De zijkanten van de training sweater bevatten een grijs vlak met daarin een prins van geometrische vormen, die lijken op diamanten. De zijkanten zijn ook uitgerust met een diagonale blauwe en rode band band. Het adidas logo op de rechterborst is ook blauw en de linkerborst bevat de badge van de voetbalclub. De training sweater heeft verder de gebruikelijke, functionele details. De Olympique Lyon training sweater 2022-2023 heeft namelijk een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De training sweater is ook in een versie met een capuchon beschikbaar.

Het Olympique Lyonnais trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. De adidas strepen beginnen vanaf de knieën en lopen door tot de onderkant van de trainingsbroek. De strepen hebben dezelfde kleuren als op de Olympique Lyon training sweater 2022-2023. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met een diagonale blauwe en rode band. De broek bevat ook de logo's van de club en adidas ter hoogte van de heupen. De trainingsbroek heeft de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze tailleband met trekkoord kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.

  • De zijkanten van de Olympique Lyon trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit gedaan kan worden.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral ter hoogte van de kuiten en enkels strakker valt.

  • Zowel de trainingsbroek als de training sweater zijn gemaakt van polyester. In deze stof is de adidas AeroReady technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Olympique Lyon trainingspak bestellen

Het adidas Olympique Lyon trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. In de onderstaande winkels vind je ook andere Olympique Lyon trainingskleding!

Bestel het nieuwe Olympique Lyon trainingspak in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

Olympique Lyon trainingspak 2022-2023

Olympique Lyonnais trainingshoodie 2022-2023