Olympique Lyon uitshirt 2022-2023

Na het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt 2022-2023 hebben de club van trainer Peter Bosz en adidas ook het Olympique Lyonnais uitshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''Getting down to work''. In dit voetbalshirt spelen ''Les Gones'' de Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Olympique Lyon als achtste in de Franse voetbalcompetitie. Het nieuwe uittenue wordt ook gedragen door het vrouwenvoetbalelftal van de club, de Olympique Lyonnais Féminin.

Olympique Lyonnais uit shirt en tenue 2022-2023

Het Olympique Lyonnais uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend rood en bevat een all-over graphic print van opstijgend rook. Deze print is donkerblauw. Het tenue is een eerbetoon aan de bond tussen de club en de fans en bevat een verwijzing naar de vurigheid en gretigheid van de fans. Gedurende de rijke geschiedenis heeft Olympique Lyonnais altijd kunnen rekenen op de niet aflatende steun van hun fans. Thuis en uit, de aanwezigheid van de supporters, met hun liederen en tifo's, begeleidt het publiek de spelers altijd met passie! Het uittenue van Lyon heeft verder een rode V-hals en alle branding op het voetbalshirt is wit. De rechterborst bevat het logo van adidas, op het midden van het tenue staat het logo van Emirates Fly Better en de adidas strepen op de schouders zijn wit. Op de voetbalshirts van het vrouwenteam staat Mastercard als hoofdsponsor. De linkerborst is uitgerust met het logo van Olympique Lyon. De achterkant van het Olympique Lyon uitshirt is bijna volledig rood, met uitzondering van de onderkant. Het voetbalbroekje van het uittenue is ook rood met witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Olympique Lyon uitshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Olympique Lyon uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lacazette, Dembélé, Boateng, Tolisso, Paquetá en nog meer spelers.

Olympique Lyon uitshirt bestellen

Het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het uitshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Check ook de nieuwe Lyon trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Olympique Lyon uitshirt 2022-2023

Olympique Lyon uitshirt 2022-2023