Inter Milan uitshirt 2019-2020

Vandaag is het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2019-2020 bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe tenues speelt Inter de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Inter Milan eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Italiaanse competitie, dus speelt voor het tweede opeenvolgende jaar in de Champions League. Ook dit seizoen is Nike dus weer verantwoordelijk voor de productie van de tenues van Inter. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2023. Eerder werd al het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. 

Ben je direct enthousiast over het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2019-2020? Bestel het in deze NIKE winkel of DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

Mint groen Inter Milan uit shirt en tenue 2019-2020

Zoals ieder jaar hebben de tenues van Inter Milan een speciaal thema. Dit seizoen is het nieuwe voetbalshirt van Internazionale geïnspireerd door de kostelijkheid en elegantie van de stad Milaan. Dit komt in verschillende elementen van het nieuwe Inter Milan uitshirt terug. Het nieuwe Inter Milan uittenue is geheel mint groen / teal met zwarte en gouden accenten. De mintgroene kleur (door Nike vivid aquamarine genoemd) is een verwijzing naar de stoeltjes van de meest gepassioneerde fans van de club in het stadion van de club, het Stadio Giuseppe Meazza. Bovendien herinnert deze kleur aan het keepersshirt dat door keeper Julio Cesar werd gedragen tijdens het seizoen 2009-2010, het seizoen waarin de Nerazzurri de treble won: de Serie A, Coppa Italia en Champions League. 

De zwarte en gouden details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en ook de V-hals van het nieuwe Inter Milan uitshirt heeft twee zwarte strepen met daartussen een gouden band. Het shirt bevat zoals alle Nike tenues van 2019-20 de kenmerken van het Vapor template van Nike. De binnenkant van de hals heeft een zwarte taping met een subtiele gouden streep. Deze loopt door over de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals bevat ook nog een print van het ST. George kruis, welke het symbool is van de stad Milaan. Deze heeft een speciale stijl en dit is weer een ode aan de architectuur van de kathedraal in Milaan, de Duomo Santa Maria Nascente. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club in het zwart/goud. De gouden ster boven het logo verwijst naar de 18 landskampioenschappen van de Italiaanse club. Pirelli is sinds 1995 hoofdsponsor van de club en staat ook dit seizoen weer in het wit op het midden van het nieuwe Inter Milan tenue. Het nieuwe Inter Milan uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje. De binnenkant van het broekje is wel mintgroen gekleurd, waardoor het matcht met het uitshirt. Op de broekjes staan de logo's van Nike en de club in het zwart/goud en zwart. De kousen van het nieuwe uittenue hebben ook dezelfde kleuren als het uitshirt. De bovenkant van de voetbalkousen zijn mintgroen en de onderkant is wit. Beide delen worden gescheiden door een zwarte band met daarin een gouden swoosh. De authentic tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Vapor technologie van Nike en de replica tenues bevatten de Dri Fit technologie van Nike, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Icardi, Nainggolan, Martinez, Perisic, Politano, Baldé, Soares en andere sterspelers. Check ook de details van het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2019-2020. 

Inter Milan uitshirt 2019-20 bestellen

Het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176) voor kinderen. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het tenue van Inter natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Inter Milan bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel het nieuwe Inter Milan voetbalshirt altijd in deze NIKE winkel! 

of DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

Inter Milan uittenue 2019-2020

Inter Milan uitshirt vrouwen 2019-2020