Inter Milan thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

Het Inter Milan thuisshirt 2024-2025 lijkt een revolutionair design te krijgen als we verschillende welingelichte bronnen moeten geloven! Dat heeft alles te maken met de plaatsing van de banen op het tenue, maar daarover straks meer. Het nieuwe thuistenue van Internazionale wordt pas medio juni/juli officieel gelanceerd, dus dan weten we pas meer. In het voetbalshirt speelt het team van trainer Simone Inzaghi de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Giuseppe-Meazza Stadion.

 

Vericale én horizontale banen!

Het Nike Inter Milan thuisshirt 2024-2025 lijkt een half-om-half design te krijgen! Op beide kanten hebben de ''Nerazzurri'' banen een andere richting. Op de rechterkant van het voetbalshirt zijn de banen namelijk verticaal en op de linkerkant horizontaal. Of dit nog een symbolische betekenis heeft, zullen we achter komen bij de officiële lancering. Dat het creatief is, is duidelijk. Dit past perfect in het beeld van de Inter Milan voetbalshirts van Nike van de afgelopen vijf jaar, waarbij aan de verticale banen een creatieve twist gegeven wordt. Zo is in het Inter Milan thuisshirt 2023-2024 een gepixeld effect in de verticale banen verwerkt, hadden de banen van het Inter Milan thuisshirt 2021-2022 een slangenhuideffect, had het Inter Milan thuisshirt 2020-2021 verticale zigzag banen en had het Inter Milan thuisshirt 2019-2020 op het midden een horizontaal vlak met diagonale blokken.  
 
Dit is de enige informatie die nog bekend is met betrekking tot het nieuwe Inter Milan tenue. De uitgelekte afbeelding laat zien dat het shirt verder een zwarte v-hals bevat en de band aan de onderkant van de mouwen ook zwart is. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit, terwijl het clublogo op de linkerborst staat. Vanaf het seizoen 2024-2025 staan er twee sterren boven het clublogo. Inter Milan viert namelijk dat het voor de twintigste keer in de geschiedenis kampioen van Italië is geworden en mag om die reden een ster aan het clublogo toevoegen. Ook volgend seizoen staat het logo van Paramount+ weer op het midden van de Inter Milan voetbalshirts. De Amerikaanse streamingsdienst is sinds dit jaar de hoofdsponsor en het contract loopt nog tot medio 2026. Het Inter Milan thuistenue 2024-2025 wordt naar verluidt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden een blauw vlak. De sokken zijn ook weer een combinatie van zwart en blauw. 
 
Nogmaals, of deze informatie klopt, weten we pas binnen een aantal weken. Het shirt wordt in juni of juli officieel gereleased door Nike en de Italiaanse topclub. 

Inter Milan thuisshirt bestellen

Het Nike Inter Milan thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf de officiële presentatie bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is het replica voetbalshirt € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen is het shirt € 79,95, de voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. Check ook nog de huidige collectie in de onderstaande winkels. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Inter Milan thuisshirt 2024-2025 uitgelekt