Inter Milan trainingspak 2022-2023

Inter Milan en kledingsponsor Nike hebben na de presentatie van het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2022-2023 ook de trainingslijn voor komend seizoen gepresenteerd. De collectie bevat ook een gloednieuw Inter Milan trainingspak. Dit trainingspak wordt door de Nerazzurri gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden in de eerste seizoenshelft van 2022-2023. Het Inter Milan trainingspak bestaat dit jaar weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Het trainingspak heeft het nieuwe template van Nike.

Inter Milan training sweater 2022-2023

Het Strike template van Nike heeft dit jaar een vrij eenvoudig design en wordt alleen kenmerkt door het vlak ter hoogte van de kraag. De Inter Milan training sweater 2022-2023 is dit seizoen overwegend donker blauw (door Nike ''Blackened Blue'' genoemd) met zowel witte als turquoise accenten. De hals bevat een turquoise vlak met daaronder een ronding. Alle logo's op het Inter Milan trainingspak zijn wit. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het Inter Milan logo met de naam van de club: INTER. Verder bevatten de mouwen van de Inter Milan trainingstrui een all-over print van geometrische vormen en diagonale lijnen. De training sweater heeft de gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater heeft een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam. De training sweater heeft een gestroomlijnde pasvorm. Dit komt doordat de sweater en trainingsbroek gemaakt zijn van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan), welke naadloos aansluit op het lichaam. De achterzijde van de Inter Milan training sweater is iets langer, voor extra bescherming.

Inter Milan trainingsbroek 2022-2023

Het Inter Milan trainingspak 2022-2023 wordt gecompleteerd door een trainingsbroek, welke dezelfde kleuren heeft als de training sweater. De trainingsbroek is ook donkerblauw en bevat ter hoogte van de heupen de logo's van de club en Nike in het wit. Ter hoogte van de kuiten bevindt zich de print van geometrische vormen. Ook de Inter Milan trainingsbroek 2022-2023 heeft weer de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de Inter Milan trainingsbroek is uitgerust met ritsjes, zodat je de broek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design, wat betekent dat deze met name getailleerd valt rondom de kuiten en enkels.

  • De Inter Milan trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van het trainingspak wordt getransporteerd en heeft ook een ventilerend effect. Hierdoor is het een perfect trainingspak om op straat of tijdens het sporten te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Inter Milan trainingspak 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Alexis, Dumfries, Lautaro Martinez, Mkhitaryan, Correa, Calhanoglu, Barella, Dzeko, Gosens en nog meer spelers.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het Nike Inter Milan trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de training sweater en trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide items € 54,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor volwassenen € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check ook andere Internazionale trainingskleding in de onderstaande winkels!  

Bestel het Inter Milan trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

 

 

Inter Milan trainingspak 2022-2023

Detail Inter Milan trainingspak 2022-2023

Inter Milan trainingsbroek 2022-2023