Inter Milan trainingsjack Champions League 2020-2021

Inter Milan draagt dit seizoen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden ook weer een gloednieuw trainingsjack. Het Inter Milan Champions League trainingsjack 2020-2021 is dan ook weer geheel in stijl van de kleuren van het Inter Milan 3e shirt. Het jack wordt alleen gedragen wanneer de spelers het veld betreden en wanneer de Champions League hymne wordt afgespeeld. Dit seizoen neemt Internazionale het in de groepsfase op tegen FC Barcelona, Dynamo Kiev en Ferencvaros. In de voorbereiding op deze wedstrijden wordt dit nieuwe jack dus in ieder geval gedragen.

Grijs/zwart Inter Milan trainingsjack 2020

Het Inter Milan trainingsjack is dit seizoen een combinatie van grijs en zwart. Deze kleurencombinatie is niet zo maar uit de lucht gegrepen. Het waren namelijk ook de kleuren van het Inter Milan uitshirt van 1997-1998, het seizoen waarin de Nerazzurri de UEFA Cup wonnen. In de finale in het Parc Des Princes in Parijs versloeg Inter Lazio Roma met 3-0 door doelpunten van Zamorano, Zanetti en Ronaldo. Andere sterren van dit elftal waren Pagliuca, Taribo West, Aron Winter, Djorkaeff en Diego Simeone. Hoewel Nike dit seizoen niet de kledingsponsor van Inter Milan was in dit seizoen, lanceerde het in datzelfde jaar zwart/grijze Nike Air Max 97 sneakers. Alle 3e shirts en Champions League producten van Nike halen dit jaar bovendien inspiratie uit de kleuren van een iconische Nike Air Max sneaker. Bij het Inter Milan 3e voetbalshirt en de trainingskleding betreft het de sneakers van 1997. Qua template heeft het Inter Milan Champions League jack alle kenmerken van het I96 template. Het trainingsjack is geheel grijs en wordt gekenmerkt door de brede, zwarte band onder de borst. Hierboven staat een gele band en onder de zwarte band een blauwe lijn. Het trainingsjack wordt verder gekenmerkt door de hoge zwarte hals, de zwarte tailleband en de zwarte biesjes. De swoosh van Nike op de rechterborst is geel en het Inter Milan logo op de andere borst is een combinatie van zwart en blauw. Het trainingsjack is verder uitgerust met een doorlopende rits en bevat twee zakken aan de onderzijde. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Hoewel dit Inter Milan trainingsjack niet gedragen wordt tijdens de trainingen van de club kun je het jack perfect combineren met de traininsbroek van het Inter Milan Champions League trainingspak. Ook deze broek is grijs met zwarte details en gele en blauwe logo's. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste trainingsjack, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Perisic, Martinez, Eriksen, Hakimi, Skriniar, Alexis Sanchez, Vidal en Lukaku.

Inter Milan trainingsjack bestellen

Het Inter Milan trainingsjack 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft het jack een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het jack € 69,95. Check ook andere Inter Milan trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Inter Milan trainingsjack direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Inter Milan trainingsjack 2020-2021

Inter Milan trainingsjack 2020-2021 Champions League

Inter Milan trainingsjack 2020-2021