Independiente del Valle voetbalshirts 2020

Independiente del Valle en het Zuid Amerikaanse sportmerk Marathon hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Ecuador Serie A en in de Copa Libertadores gedurende 2020. Club Social y Deportivo Independiente Del Valle won afgelopen seizoen de Copa Sudamericana, de Zuid Amerikaanse equivalent van de Europa League.

Independiente del Valle thuisshirt 2020

Het Independiente del Valle thuisshirt is dit jaar weer geheel zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print van horizontale blauwe strepen over het tenue. Deze banen hebben verschillende breedtes en vormen samen een ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Copa Sudamericana vorig seizoen. Ook de afbeelding van de Copa Sudamericana aan de binnenkant van de hals verwijst naar het winnen van de cup. De mouwen van het thuistenue zijn geheel zwart met aan de onderkant een subtiele blauwe lijn. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met een V-hals en staan de logo's van kledingsponsor Marathon en de club onder elkaar op het midden van de borst. Verder is het tenue voorzien van de logo's van verschillende sponsoren: Chery, Pilsener, DirecTV, CPN, Cocinero, Sana Sana en nog een aantal. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe accenten.

Independiente del Valle uitshirt 2020

Het Independiente del Valle uitshirt voor 2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is geheel echter geheel roze en heeft dus dezelfde all-over print op de body van het tenue. Alle logo's op het tenue zijn zwart en ook de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Independiente del Valle tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pellerano, Huerrero, Gabriel Torres en alle andere spelers.

Independiente del Valle voetbalshirt bestellen

De nieuwe Independiente del Valle tenues kun je alleen bestellen in de clubshop van de Ecudoriaanse club. Ben je fan van ''Los Negriazules''? Check dan ook fan t-shirts en hoodies van de club in deze SHOP! Directe levering!