Ecuador voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Ecuador en kledingsponsor Marathon hebben vandaag de nieuwe Ecuador voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Ecuadoraanse voetbalelftal de Copa America 2021 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Tijdens de poulefase van de Copa America neemt ''La Tricolor'' het op tegen Brazilië, Colombia, Peru en Venezuela. Marathon is opnieuw verantwoordelijk voor de productie van de Ecuador tenues. Het Zuid-Amerikaanse sportmerk heeft deze functie sinds 1994.

Ecuador thuisshirt 2021-2022

Het Ecuador thuisshirt 2021-2022 bevat dit jaar ene design van horizontale, navy blauwe en gele banen over de body van het tenue. Ook de mouwen van het tenue zijn geel en worden afgesloten door een dunne, rode band. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met een knoopje en prijken de logo's van de kledingsponsor en de Ecuadoraanse voetbalbond, de Federación Ecuatoriana de Fútbol (FEF) in het goud op de borst. De binnenkant van de hals van zowel het nieuwe Ecuador thuisshirt als uitshirt bevat een graphic van de vier landschappen van Ecuador: ''Galápagos, Sierra (de bergen), Amazonas, Costa (de kust).'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met gouden accenten.

Ecuador uitshirt 2021-2022

Het Ecuador uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een frisse kleurencombinatie. De body van het voetbalshirt is turquoise en de mouwen zijn donkerblauw met gele details. De gele details komen ook terug in de V-hals. De body van het uitshirt is bovendien uitgerust met een design van diagonale, dunne strepen. Het logo van de voetbalbond op de linkerborst is een combinatie van navy blauw en wit en het logo van Marathon is ook wit. Ook dit tenue bevat de speciale graphic aan de binnenkant van de hals. De kleuren van de vlag van Ecuador komen terug in een opening aan de onderkant van de zijkanten van het voetbalshirt. Hier bevindt zich een driehoek in het geel/donkerblauw/rood. Het broekje van het uittenue is turquoise en de kousen zijn wit. De Marathon tenues zijn dit jaar uitgerust met de Hidrotech technologie van Marathon, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ecuador voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Valencia, Plata, Arboleda, Estrada,Caicedo, Diaz, Ibarra en nog meer spelers.

Ecuador voetbalshirt kopen

De Marathon Ecuador voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio juni bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 80,-. In deze shop vind je ook goedkope t-shirts en andere merchandising van het Zuid Amerikaanse land. Directe levering!

Bestel je Ecuador voetbalshirt direct in de Ecuador fanshop!

Ecuador thuisshirt 2021-2022

Ecuador uitshirt 2021-2022