Ecuador voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Ecuador en kledingsponsor Marathon Sportswear hebben de nieuwe Ecuador voetbalshirts 2022-2023 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Ecuadoraans voetbalelftal de WK 2022 wedstrijden en de overige interlands in de periode 2022-2023. Ecuador speelt tijdens het wereldkampioenschap in Qatar in poule A tegen het Nederlands Elftal, gastland Qatar en Senegal. Marathon Sportswear is al sinds 1996 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues.

Ecuador thuisshirt 2022-2023

Het Ecuador thuisshirt 2022-2023 heeft het bekende design. Het voetbalshirt heeft het standaard design en bevat een all-over print van dunne zigzag lijnen en geometrische vormen. De ronde hals is navy blauw met een subtiele rode lijn. Ook de schouders bevatten een donkerblauw vlak. Het tenue bevat ook nog verschillende details. De onderkant van de mouwen bevatten een subtiele graphic in de kleuren van de nationale vlag: geel/blauw/rood. Dit is ook de kleurencombinatie van de ronde hals. Op de achterzijde van het tenue prijkt een print van de omtrek van het Zuid Amerikaanse land. Op de rechterborst prijkt het logo van Marathon en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Federación Ecuatoriana de Fútbol (FEF). Ter hoogte van het logo van de voetbalbond prijkt aan de binnenzijde van het tenue een speciaal Ecuador logo. Dit logo bevat verschillende Ecuadoraanse symbolen en de naam van het land. Het Ecuador thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen.

Ecuador uitshirt 2022-2023

Het Ecuador uitshirt 2022-2023 is navy blauw en bevat ook een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de letters uit het logo van de voetbalbond. Deze print bevat ook en design van dunne, diagonale blauwe lijnen. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en bevat ook een graphic van de nationale vlag. De ronde hals bevat ook een witte lijn. Het logo van de Ecuadoraanse voetbalbond op dit tenue is zilver en het logo van Marathon is wit. Het uittenue bevat dezelfde details als het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. In sommige uitwedstrijden draagt Ecuador het alternatieve uitshirt. Het Ecuador 3e voetbalshirt 2022-2023 is volledig wit. Dit tenue bevat een design van verticale banen, waarin een all-over gradiënt print is verwerkt. De ronde hals is navy blauw met een rode lijn en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw met een graphic van de vlag van het land. De zijkanten van het derde tenue bevatten een donkerblauwe taping en ook dit tenue bevat dezelfde details en logo's als de andere twee voetbalshirts. Ook dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met donkerblauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ecuador voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Castillo, Plata, Valencia, Caicedo, Hincapié en nog meer spelers.

Ecuador voetbalshirt kopen

De Marathon Ecuador WK 2022 voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 90,-. In deze webshop vind je ook goedkope t-shirts en andere merchandising van het Zuid Amerikaanse land. Directe levering!

Bestel je Ecuador voetbalshirt direct in de Ecuador fanshop!

Ecuador voetbalshirts 2022-2023

Details Ecuador voetbalshirts 2022-2023