Het licht blauwe Real Madrid trainingspak voor 2019!

In de Spaanse competitie gaat het Real Madrid nog niet voor de wind. Met een vijfde plaats gaat het lastig worden om kampioen te worden. In de Champions League zijn de kaarten traditioneel anders geschud. De club staat fier bovenaan in een poule met AS roma, Viktoria Plzen en CSKA Moskou en gaat in het miljardenbal dus met vertrouwen de achtste finales tegemoet. Vraag is of Real Madrid de Champions League voor het derde opeenvolgende jaar kan prolongeren! Om nog wat opvallender voor de dag te komen heeft adidas vandaag een nieuwe trainingscollectie gelanceerd. Onderdeel van de nieuwe Real Madrid collectie is een nieuw trainingspak! Die bespreken we in dit blog!

Ben je fan van dit te gekke Real Madrid trainingspak voor 2019? Bestel het exclusief in deze SHOP 

of deze winkel! 

De licht blauwe Real Madrid training top en trainingsbroek voor 2019

Het nieuwe Real Madrid krijgen we voor het eerst te zien in het WK voor clubteams. Dit toernooi vindt van 12 tot 22 december plaats in de Verenigde Arabische Emiraten. Het nieuwe pak wordt door de Galacticos bovendien gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2018-2019, dus van januari tot mei 2019. Het nieuwe pak van Real Madrid heeft een nieuwe kleurtje gekregen. Deze is namelijk overwegend licht blauw. Deze tint wordt door adi ''Craft Blue'' genoemd. De training top van het nieuwe Real Madrid trainingspak bevat verder de kenmerken van het Condivo 18 template. Dit betekent dat de trainingssweater is uitgerust met een wat diepere V-hals. De drie strepen van adidas staan in het wit op de schouders en mouwen en verder bevat de Real Madrid training sweater voor 2019 duimgaten aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Real en adidas staan in het wit op het midden van de training top. Opvallend is dat de body van de trainingssweater wat lichter blauw is dan het overige gedeelte van de top. 

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2019 wordt compleet gemaakt door een donker blauwe trainingsbroek met witte adidas strepen aan de zijkanten. Deze trainingsbroek bevat ook weer de gebruikelijke kenmerken van de trainingsbroeken van adi. De bovenkant is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de broek bevatten enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Daarnaast heeft de Real Madrid trainingsbroek voor 2019 een toelopende fit. Dit betekent dat de broek lekker strak om de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de broek bevatten zakken en hier staan ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk.

Real Madrid en adidas hebben ook nog een winterse variant van het trainingspak voor 2019 uitgebracht. Dit pak is perfecte voor de koudere dagen en met name ook voor de spelers die op de bank zitten. De tops van dit pak zijn uitgerust met een hoge hals en in deze pakken is een fleecevoering verwerkt, zodat de spelers altijd warm blijven! Een ander verschil is dat deze Real Madrid trainingspakken zijn uitgerust met de adidas Climawarm technnologie in plaats van de Climalite technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe pakken van Real en check ook het nieuwste joggingspak!

Licht blauw Real Madrid trainingspak 2019 bestellen

Het Real Madrid trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het pak met trainingsjack een prijs van € 89,95. De top is voor kinderen € 64,95 en de trainingsbroek € 44,95. Voor volwassenen is de training top € 74,95 en de broek € 54,95. Wil je andere Real Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Real Madrid trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel!