Het chille Real Madrid joggingspak voor 2019

Real Madrid en adidas hebben een nieuwe seasonal special pak uitgebracht! Bij ons staat dit pak gewoon bekend als een joggingspak! Of dit pak ook door de spelers gedragen wordt, is niet bekend. Wat we wel weten, is dat het een ideaal pak is om in te chillen tussen de wedstrijden en trainingen van je club of lekker thuis! Dat zullen de spelers van Real Madrid dus misschien ook wel doen. Het nieuwe Real Madrid joggingspak is onderdeel van de nieuwe adidas trainingscollectie van Real Madrid voor 2019. Dit betreft de laatste collectie van dit seizoen. Pas medio mei wordt de collectie voor 2019-2020 door adi gereleased. Het nieuwe pak bestaat uit een crew neck sweater en een super chille joggingsbroek. We bespreken het design hieronder!

De Real Madrid seasonal special sweater en joggingsbroek 2019

Het nieuwe Real Madrid joggingspak heeft evenals andere items uit de trainingscollectie van de club een echt jaren '90 design. Dit komt vooral door de taping aan de achterkant van de sweat top. Over de achterkant loopt namelijk een verticale, zwarte taping, waarin de naam van de club verwerkt is. De zwarte accenten komen ook terug in de drie adidas strepen over de schouders en mouwen. Opvallend genoeg staan de logo's van de club en adidas niet op de borst van het sweatshirt. Deze zijn wel verwerkt in een label aande onderkant van de trui. Een ander opvallend detail is de tekst op de borst. Hier staat namelijk de tekst: ''Official Garment – Offizielle Sportbekleidung – Vetement Officiel – Vestimenta Oficial.'' Wat ons betreft voegt dit niet heel veel toe aan de trui, maar adidas dacht daar ongetwijfeld anders over. De trui is verder super zacht. Het sweatshirt bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (70%) en polyester (30%). De onderkant van de nieuwe Real Madrid sweater voor 2019 is uitgerust met een geribbelde zoom en deze valt natuurlijk perfect om je taille.

De joggingsbroek van Real Madrid heeft vrijwel dezelfde kenmerken qua look en functionele details. De Real Madrid joggingsbroek voor 2019 is namelijk grijs met aan de zijkanten zwarte adidas trademark strepen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband aan de bovenkant en de onderkant van de joggingsbroek is uitgerust met cuffs, zodat de broek een getailleerde fit heeft. Evenals de sweater is de broek uitgerust met een speciaal label, waarin de naam van de club en het adi logo zijn verwerkt. De tekst die op de sweater staat is ook weer op de broek verwerkt en de Real Madrid joggingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de sweater.

Het nieuwe Real Madrid pak wordt ook wel het seasonal special pak genoemd en kan gecompleteerd worden door een grijs t-shirt, in dezelfde stijl als het pak. Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwe joggingspak van Los Blancos en check ook het vorige week gelanceerde EA Sports x adidas Real Madrid voetbalshirt.

Real Madrid joggingspak 2019 bestellen

Het nieuwe, grijze Real Madrid joggingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De sweater en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft een prijs van € 69,95 en de broek ook. Het gehele pak heeft dus een prijs van € 140,-. Wil je andere producten van Real bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwste Real Madrid joggingspak direct in deze SHOP

of deze winkel!