Real Madrid 3e shirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe Real Madrid 3e voetbalshirt 2024-2025 is uitgelekt! Al langer is bekend dat alle 3e shirts van adidas tijdens het seizoen 2024-2025 het logo van adidas Originals op de borst bevatten. Dit wordt met het uitlekken van het Real Madrid 3e shirt bevestigt. Of deze informatie klopt, is een andere vraag. Het Real Madrid 3e shirt wordt namelijk pas in augustus officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas! Het 3e shirt wordt traditiegetrouw vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League.

All-over RMCF print en adidas Originals logo?

Het adidas Real Madrid 3e voetbalshirt 2024-2025 is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door een repeterende print van de initialen van de club: RMCF. Deze print is diagonaal op het shirt verwerkt en heeft een overlappende karakter. Verder bevat het donkergrijze en lichtroze accenten. Deze kleuren komen terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de polokraag. De polokraag is niet het enige retro detail van het voetbalshirt, ook het adidas logo op de borst. Dit betreft namelijk niet het adidas performance (3BAR) logo, maar de adidas trefoil. De trefoil fungeert tegenwoordig als logo van adidas Originals, maar stond in de jaren ’80 en begin jaren ’90 ook op voetbalshirts van adidas. In deze periode was het Duitse sportmerk overigens nog geen kledingsponsor van Los Blancos. Beide partijen zijn namelijk pas sinds 1998 aan elkaar verbonden. Het adidas Originals logo op de rechterborst is beige en hetzelfde geldt voor alle andere logo’s op het voetbalshirt. De linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: beige/wit. Hoofdsponsor Emirates Fly Better versiert weer het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het shirt staan weer in een sierlijk lettertype de initialen van de Spaanse topclub: RMCF. De adidas strepen op de schouders zijn donkergrijs.

Het alternatieve uittenue van Real Madrid wordt gecompleteerd door een donkergrijs voetbalbroekje met aan weerszijden grijze adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken. De logo’s van adidas Originals en de club hebben dezelfde kleuren als op het voetbalshirt.

Nogmaals, of dit ook echt het Real Madrid 3e shirt wordt, weten we pas over een aantal maanden. Tot die tijd speelt de club van Carlo Ancelotti de uitwedstrijden in het Real Madrid uitshirt 2023-2024 of 3e shirt.

Real Madrid 3e shirt bestellen

Het Real Madrid 3e shirt kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Check ook nog de huidige tenues van Real Madrid in de onderstaande winkels. Inclusief officiële bedrukking!

Real Madrid 3e shirt 2024-2025 uitgelekt
Real Madrid 3e shirt 2024-2025 uitgelekt
Real Madrid 3e shirt 2024-2025 uitgelekt