Feyenoord uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Feyenoord uitshirt voor 2019-20 is vandaag officieel gelanceerd door de Rotterdammers en kledingsponsor adidas met de bekende adidas leus: ''DARE TO CREATE.'' In dit nieuwe uittenue speelt Feyenoord komend seizoen de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden. Het shirt wordt door Feyenoord voor het eerst gedragen in de laatste uitwedstrijd van 2018-2019. Feyenoord neemt het in de laatste speelronde op tegen Fortuna Sittard. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de Rotterdammers. Het Duitse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval tot de zomer van 2023. Het nieuwe uittenue van de Rotterdammers is gebaseerd op een standaard template van adidas, namelijk het TIRO19 template. 

Blauw/geel Feyenoord uit shirt en tenue 2019-2020

Het TIRO19 template wordt gekenmerkt door de dunne verticale strepen, waarin een flitsend gradient design van dunne puntjes is verwerkt. Op het nieuwe tenue van de Rotterdammers hebben deze strepen en puntjes twee tinten blauw. De tenues van het adidas TIRO template hebben ook een V-hals. Het Feyenoord voetbalshirt bevat een V-hals in het navy blauw en fel geel. De fel gele details komen ook weer terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook het logo van adidas op de rechterborst is fel geel. Vanaf 2019-2020 hebben de Rotterdammers een nieuwe hoofdsponsor. Het logo van Droomparken staat dan ook in het neon geel op het midden van het tenue van de club van trainer Jaap Stam. De voormalige hoofdsponsor van Vitesse en de Rotterdammers sloten een aantal maanden geleden een contract voor de duur van twee seizoenen. Dit betekent dat Qurrent verdwijnt van de voetbalshirts van Feyenoord. De linkerborst is uitgerust met het logo van Feyenoord. Boven het logo staat weer een gouden ster, die verwijst naar de 15 kampioenschappen van de club. In de nek aan de achterkant van het tenue staat de naam van de stad in het neon geel. Het adidas TIRO19 template kennen we overigens ook al van verschillende andere tenues van vorig seizoen. Vorig seizoen werd dit template gebruikt voor de 3e shirts van clubs als Real Madrid, Juventus, Bayern München en Manchester United. 

Het Feyenoord uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten fel gele adidas strepen. De kousen van het tenue zijn fel geel met aan de bovenkant donkerblauwe strepen van adidas. Uiteraard zijn de tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van Feyenoord, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Berghuis, Vilhena, Clasie, Toornstra, Larsson en nog meer sterspelers. Check ook alles over het nieuwe Feyenoord thuisshirt van 2019-2020. 

Feyenoord voetbalshirt kopen

Het nieuwe Feyenoord voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. Ook dit seizoen heeft het tenue weer een prijs van € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95!  In deze shop kun je je Feyenoord tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! Directe levering! 

Koop het nieuwe Feyenoord shirt altijd in deze SHOP!