Feyenoord thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt voor 2019-2020 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de Rotterdammers en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Jaap Stam de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in de Kuip gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de Rotterdamse club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2023. Wel heeft de club een nieuwe hoofdsponsor vanaf dit seizoen.

Check ook alles over het nieuwe Feyenoord uitshirt van 2019-2020. 

Feyenoord thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Feyenoord voetbalshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het tenue is dan ook geïnspireerd door de voetbalshirts uit de jaren '60. Voor de Rotterdammers was dit een succesvolle periode. In de jaren '60 werd de club maar liefst vier keer kampioen (1961, 1962, 1965 en 1969), en won het één keer de KNVB Beker. In 1970 won Feyenoord ook de Europa Cup I en wereldbeker met spelers als Van Hanegem, Jansen, Israel, Kindvall, Moulijn en Laseroms. Waar het shirt van van vorig seizoen nog zwarte details had, zijn deze verwijderd op het tenue van dit seizoen. Het shirt heeft opnieuw het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het shirt is rood en de andere kant is wit. De mouwen zijn hier weer contrasterend aan. De rechtermouw is wit met een rode taping aan de onderkant en de andere mouw is rood met een witte taping. De EQT V-hals van dit seizoen wordt ingeruild voor een crew neck en deze is ook geheel in stijl van de clubkleuren. De rechterkant van de hals is wit en de andere kant is rood. De drie strepen van adidas verschijnen dit seizoen niet meer op de schouders van het voetbalshirt, maar zijn te vinden aan de zijkanten. De linker zijkant van het tenue bevat rode adidas stripes en de andere kant witte strepen. Ook het adidas logo op de rechterborst is wit. De linkerborst bevat traditiegetrouw het embleem van de Rotterdamse club. Boven dit logo staat opnieuw een gouden ster, welke verwijst naar de 15 landskampioenschappen van de club. Vanaf 2019-2020 heeft Feyenoord een nieuwe hoofdsponsor. De club heeft inmiddels afscheid van Qurrent en tekende in februari een contract met Droomparken. Dit contract is in ieder geval voor de duur van twee seizoenen aangegaan. Voorheen was Droomparken de hoofdsponsor van Vitesse. De achterkant van het tenue bevat in de nek nog een speciaal detail. Hier is de naam van de stad in het zwart verwerkt. Het nieuwe Feyenoord thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de linker zijkant rode adidas strepen en aan de andere zijkant witte adidas strepen. Deze lopen als het ware door van het voetbalshirt naar de broekjes. Op de shorts staat het adi logo in het rood en ook het logo van de Rotterdammers mag natuurlijk niet ontbreken. De kousen van het nieuwe Feyenoord thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant grijze adidas strepen. 

De nieuwe Feyenoord tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Berghuis, Jörgensen, Toornstra, Larsson, Martina, Kokcu, Malacia, Van Beek en andere sterspelers. 

Feyenoord voetbalshirt kopen

Het nieuwe Feyenoord voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. Ook komend seizoen heeft het tenue weer een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shop kun je je Feyenoord tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! Directe levering! 

Koop het nieuwe Feyenoord shirt altijd in de officiële fanshop!