FC Twente uitshirt 2024-2025 is mintgroen en ode aan Twente

FC Twente en kledingsponsor Castore hebben het nieuwe FC Twente uitshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd met het motto: ‘’Ons uitshirt | Gedragen door de regio.’’ In deze tenues speelt het team van trainer Joseph Oosting de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende het seizoen 2024-2025! Deze voetbalshirts worden ook door het vrouwenteam en de jeugdafdeling gedragen. Eerder presenteerden FC Twente en het Britse sportmerk al het FC Twente thuisshirt 2024-2025.



Het FC Twente uitshirt 2025 is dit jaar mintgroen en bevat een all-over print van de plattegrond van de regio Twente. Het patroon heeft wat weg van vingerafdrukken, maar betreft dus het Twentse landschap in combinatie met een plattegrond. Dit is niet het enige detail van het uittenue. De band aan de onderkant van de mouwen is namelijk groen/zwart/rood. Deze kleuren zijn afgeleid van de clubs waaruit FC Twente in 1965 is ontstaan: Enschedese Boys en Sportclub Enschede. In de nek op de achterzijde van het uittenue prijkt het stadswapen van Enschede. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Castore en op de linkerborst prijkt de badge van de club uit Enschede. Hoofdsponsor Elektramat staat zowel op het midden van het tenue als boven het FC Twente logo. De rechtermouw bevat het logo van Taurus, de linkermouw het logo van TOTO en op de achterkant prijkt het logo van Thermo Solutions. Het uittenue van FC Twente wordt compleet gemaakt door een mintgroen short, waarop ook de logo’s van de club en Castore staan. De sokken van het uittenue zijn ook mintgroen en hebben aan de bovenkant een groene, zwarte en rode band, geïnspireerd door de clubkleuren van Enschedese Boys en Sportclub Enschede. Op de sokken prijkt ook het oprichtingsjaar van FC Twente: 1965.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore voetbalshirts bevatten een vochtregulerende stof die zweet van het lichaam afvoert en absorbeert. 
  • Pasvorm: SlimFit

Het Castore FC Twente uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 80,- en voor kinderen € 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

FC Twente uitshirt 2024-2025 is mintgroen en ode aan Twente
FC Twente uitshirt 2024-2025 is mintgroen en ode aan Twente
FC Twente uitshirt 2024-2025 is mintgroen en ode aan Twente
FC Twente uitshirt 2024-2025 is mintgroen en ode aan Twente