Eintracht Frankfurt uitshirt 2020-2021

Na het nieuwe thuisshirt hebben Eintracht Frankfurt en Nike ook het nieuwe Eintracht Frankfurt uitshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Adi Hütter de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in 2020-2021. Het nieuwe tenue wordt deze week voor het eerst gedragen in de Europa League wedstrijd tegen FC Basel. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Frankfurt. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor van Eintracht en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Eintracht Frankfurt uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Eintracht Frankfurt uitshirt 2020-2021 heeft een klassiek design en dat komt met name door de polokraag van het voetbalshirt. Het voetbalshirt is volledig wit met een overwegend zwarte polo kraag. Dit betreft een zogenaamde twin tipped polo kraag en dus bevat het het voetbalshirt twee dunne lijnen in het rood en wit. Een ander kenmerk van het voetbalshirt is de taping aan de zijkanten. Deze band heeft de vorm van een bliksemschicht en dit is onderdeel van het nieuwe template van Nike. Deze band is rood. Alle logo's op het Eintracht Frankfurt thuisshirt zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het clubembleem. INDEED staat als sponsor op eht midden van de tenues in het zwart. Het uittenue van Frankfurt wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale rode band, die als het ware doorloopt van het voetbalshirt. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn volledig wit. Ook dit seizoen zijn de voetbalshirts van Frankfurt weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Eintracht Frankfurt tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als André Silva, Kamada, Kostic, Da Costa, Hasebe, Hinteregger, Dost en andere sterspelers.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Eintracht Frankfurt uitshirt  2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of in de Eintracht Frankfurt fanshop!  (inclusief officiële bedrukking)

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2020-201

Eintracht Frankfurt uitshirt 2020-2021