Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023

Europa League winnaar Eintracht Frankfurt en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Duitse voetbalclub de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in het Deutsche Bank Park gedurende 2022-2023. Eintracht Frankfurt eindigde afgelopen seizoen op de elfde plek in de Duitse competitie, maar won de Europa League, waardoor het dit seizoen op het hoogste Europese podium speelt. Nike is dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de Eintracht Frankfurt voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds medio 2014 de kledingsponsor van de voetbalclub.

Eintracht Frankfurt thuis shirt en tenue 2022-2023

Het zwarte Eintracht Frankfurt thuisshirt van vorig seizoen is dit seizoen ingeruild voor een wit exemplaar. Het Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023 is dit jaar bijna volledig wit met subtiele zwarte accenten. De ronde hals bevat een zwarte lijn en ook aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een zwarte lijn. De rechterborst bevat een zwarte swoosh en de linkerborst bevat de iconische adelaarsbadge van de club. Hoofdsponsor INDEED versiert het midden van het Eintracht Frankfurt voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van DPD. In de nek op de achterzijde van het Eintracht Frankfurt tenue staan de initialen van de club: SGE. Het Eintracht Frankfurt thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit en bevatten een brede witte lijn net boven het midden.

Zoals alle Nike tenues zijn de Eintracht Frankfurt tenues onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Dit betreft het duurzaamheidsprogramma van het sportmerk. Het tenue is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled polyester, afkomstig van gerecyclede plastic flessen. Deze plastic flessen zijn door het merk verzameld, schoongemaakt en omgesmolten om garens van hoge kwaliteit te produceren. In de tenues is de Nike Dri Fit technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Götze, Kostic, Hinteregger, Kamada, Lindstrom, Rode, Tuta, Hrustic, Hasebe en nog meer spelers.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt bestellen

Het Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. In deze winkels vind je ook nog andere Eintracht Frankfurt producten en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in de NIKE SHOP!

of in de Eintracht Frankfurt fanshop!  (inclusief officiële bedrukking)

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023