Eintracht Frankfurt Europa League shirt 2021-2022

Een nieuw tenue voor de nummer vijf van Duitsland van afgelopen seizoen. Eintracht Frankfurt speelt aankomend seizoen in de Europa League en heeft hiervoor een speciaal tenue gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. De swoosh is sinds het seizoen 2014-2015 te zien op het shirt van de Duitse club. Dit nieuwe tenue wordt door de ploeg van Oliver Glasner gedragen in de wedstrijden tegen Olympiakos, Fenerbahce en FC Antwerp. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe Europa League tenue van Eintracht Frankfurt? Check de details hieronder!

Eintracht Frankfurt Europa League tenue 2021-2022

Het nieuwe Europa League tenue van Eintracht Frankfurt is gebaseerd op het Nike Challenge III template. Dit template staat bekend om de diagonale banen waarmee de body van het shirt is uitgerust. De basiskleur van het shirt is zwart en de diagonale banen hebben nog net een donkerdere kleur zwart. Dit is niet het enige opvallende aan dit template van Nike. Ook de kraag is bijzonder. Deze is namelijk zowel diagonaal als recht. Verdere details op het nieuwe tenue zijn grijs. Zo ook de Swoosh van Nike op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt de monochrome clubbadge van Eintracht Frankfurt. De shirtsponsor van de Duitse club is Indeed. Zij zijn sinds 2017-2018 de hoofdsponsor van Eintracht Frankfurt en hebben een centrale plek op het shirt van ‘’SGE’’ gekregen. Op de linkermouw is een sponsoruiting van DPD terug te zien. Terwijl op de rechtermouw de Europa League badge te zien is. Het Europa League tenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Een compleet zwart Europa League tenue dus voor de Duitsers. Dit komt overeen met het Eintracht Frankfurt thuisshirt 2021-2022. Deze is ook zwart van kleur. Bij alle tenues van Nike wordt gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Europa League. Check hieronder nog meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: Younes, Borré, Kamada, Kostic, Hrustic, Sow, N’Dicka en vele andere sterren.

Eintracht Frankfurt voetbalshirts bestellen

Het Nike Eintracht Frankfurt thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je de Eintracht Frankfurt tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je andere Frankfurt Merchandising

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in DEZE SHOP

Of in DE NIKE SHOP

Of in deze Eintracht Frankfurt fanwinkel (Inclusief officiële bedrukking)