CA Platense voetbalshirts 2024

De Argentijnse voetbalclub Club Atlético Platense en kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe CA Platense voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde ‘’Calamares’’ op de zeventiende plek in de competitie. Ook dit jaar is Hummel de producent van de tenues. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds 2022. ESCO is vanaf dit jaar de hoofdsponsor.

CA Platense thuisshirt 2024

Het CA Platense thuisshirt 2024 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is bruin en bevat weer een brede witte band over de borst. In deze band is het logo van hoofdsponsor ESCO verwerkt. Verder bevat het thuisshirt een all-over print van verticale blokken met verschillende oppervlaktes. Deze blokken verwijzen naar de kleding die jockeys droegen in 1905. Dit heeft alles te maken met het ontstaan van de clubkleuren. Tijdens het eerste jaar na de oprichting droeg de club een rood voetbalshirt met zwarte mouwen, geïnspireerd door de paardenstallen van Platense. Een jaar erna nam de club de kleuren over van het jasje van de jockey die op dat moment een race won. Dat was een wit jasje met een bruine pet. Sindsdien zijn de clubkleuren van Platense bruin en wit. Het tenue bevat aan de onderkant een label in de vorm van een ruit met daarin een jockey op een paard en de tekst: ‘’El Origen – 1905 – Stud Platense’’, verwijzend naar de roots van de club. Het thuisshirt heeft een ronde hals en de logo’s van Hummel en de club staan op de rechter- en linkerborst. Op het tenue staan ook verschillende andere sponsors, zoals TRF, M Morita en Andina. De Hummel trademark tekens op de mouwen zijn wit. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en bruine sokken.

CA Platense uitshirt 2024

Het CA Platense uitshirt 2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met op de borst een brede bruine baan. Ook alle logo’s en details op het uittenue zijn bruin en deze staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bruin voetbalbroekje en witte sokken.

De CA Platense voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check het in de onderstaande fanshop!

CA Platense voetbalshirts 2024
CA Platense voetbalshirts 2024
CA Platense voetbalshirts 2024
CA Platense voetbalshirts 2024