CA Platense voetbalshirts 2022

De Argentijnse voetbalclub Club Atlético Platense heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor Hummel de nieuwe Platense voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Florida (Buenos Aires) de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. CA Platense is opgericht in 1905 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Ciudad de Vicente López. Vorig seizoen eindigde de club op een achttiende plek in de Argentijnse voetbalcompetitie.

CA Platense thuisshirt 2022

Het CA Platense thuisshirt 2022 heeft het standaard design. Het voetbalshirt is wit en bevat een brede horizontale bruine band met all-over graphic print over de borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere bruine lijnen. Ook de V-hals bevat een dunne bruine lijn. Op de schouders en langs de zijkanten van het thuistenue staan de chevrons van Hummel en het logo van het Deense sportmerk staat op de rechterborst. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van sponsor Escudo Seguros. Ter hoogte van de schouders staat het logo van subsponsor Alprestamo. Ook op de mouwen staan een aantal sponsors. Een speciaal detail bevindt zich nog op de onderkant van het tenue. Hier prijkt de tekst: ''Tinta Calamar.'' Het thuistenue van CA Platense wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met bruine accenten.

CA Platense uitshirt 2022

De body van het CA Platense uitshirt 2022 is volledig bruin en bevat ook een all-over print van golven, welke iets weg heeft van een wervelwind. De mouwen en de zijkanten van het uittenue zijn wit. De mouwen worden afgesloten door een bruine band en ook de chevrons van Hummel op de zijkanten en de mouwen van het tenue zijn bruin. Het uitshirt bevat ook een V-hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bruin broekje en bruine kousen met witte details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CA Platense voetbalshirts 2022, welke gedragen worden door spelers als Bergessio, Schor, Gonzales, Schott, Delgadillo, Mansilla, Lamberti en andere spelers. De voetbalshirts van CA Platense kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Argentijnse clubs? Check het in deze fanshop!

CA Platense thuisshirt 2022

CA Platense uitshirt 2022