CA Platense voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub CA Platense en kledingsponsor Hummel hebben deze week de nieuwe CA Platense voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Argentijnse voetbalclub de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. CA Platense eindigde vorig seizoen op de negentiende plek in de Argentijnse competitie. Ook dit seizoen is Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de CA Platense voetbalshirts. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds vorig seizoen.

CA Platense thuisshirt 2023

Het CA Platense thuisshirt 2023 is overwegend wit met bruine accenten. Op de borst bevinden zich twee bruine vlakken met daarin het logo van hoofdsponsor Sur Finanza. Het voetbalshirt is daarnaast uitgerust met een design van dunne horizontale pinstripes. De chevrons van Hummel staan zowel op de mouwen als op de zijkanten van het voetbalshirt. De trademark tekens van Hummel zijn bruin en hetzelfde geldt voor de ronde hals en de logo's van de club en Hummel op de borst. Op de achterzijde van de CA Platense voetbalshirts staan de logo's van Civile Propedazes en Mas Pack. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een bruine band en aan de zijkanten bruine Hummel trademark tekens. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

CA Platense uitshirt 2023

Het CA Platense uitshirt 2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar wordt gekenmerkt door verschillende horizontale bruine blokken. Aan de bovenkant van het voetbalshirt hebben deze een donkerdere tint bruin dan aan de onderkant. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals. De trademark tekens van Hummel en alle logo's op dit voetbalshirt zijn wit. Deze staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerbruin voetbalbroekje met aan de zijkanten een bruine band. De kousen zijn ook donkerbruin.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Platense voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Schor, Arce, Ttaborda, Quiroga, Castra, Ezequiel Zalazar en nog meer spelers. Helaas kun je deze voetbalshirts vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Argentijnse clubs? Check het dan in deze fanshop!

CA Platense thuisshirt 2023

CA Platense uitshirt 2023