Bayern München 3e voetbalshirt 2021-2022

Vandaag is het nieuwe FC Bayern München 3e voetbalshirt 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de ploeg van de nieuwe trainer Jürgen Nagelsmann een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en de Champions League. Ook dit seizoen gaat het Duitse sterren ensemble weer opzoek naar de vele prijzen, en wij zijn benieuwd of de Duitsers de titel in de Champions League dit seizoen kunnen heroveren. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Bayern is hetCheck ook deze shirts!

Bayern München derde wedstrijdshirt en tenue 2021-2022

Een flitsend nieuw tenue voor de Duitse topclub! Het nieuwe tricot wordt gekenmerkt door een vette all-over print van bergen. Het shirt is geïnspireerd door de bergtoppen van de Alpen, welke ten zuiden liggen van München. Zowel op de voorkant van het shirt als op de mouwen komt dit flitsende patroon terug. De achterkant van het shirt is egaal wit, hierdoor komen de rugnummers, welke rood van kleur zijn, goed naar voren op het shirt. Naast de bergenprint wordt het nieuwe derde wedstrijdshirt van Bayern München gekenmerkt door rode en blauwe details. De biezen aan de onderkant van de mouwen en de rand om de kraag zijn donkerblauw van kleur. De bekende adidas strepen op de schouders van het shirt zijn rood. Het adidas logo heeft twee kleuren rood en navy. Dit is geïnspireerd door de EQT serie uit de jaren 90. Deze kleurencombinatie komt ook terug op te achterkant van het shirt. De rugnummers van de spelers zijn rood, terwijl de namen navy blauw zijn. Op de rechterborst prijkt het clubwapen van Bayern München. Dit logo is rood van kleur. Ondanks dat Bayern München toestemming heeft gekregen om aankomend seizoen te spelen met 5(!) kampioenssterren, voor de 30 kampioenschappen die de club heeft behaald, zijn deze sterren op het derde wedstrijdshirt niet te zien. Sterker nog alleen op het thuisshirt van Bayern München zijn deze gouden sterren terug te vinden. Hoofdsponsor T-Mobile komt ook terug op de voorkant van het Bayern München 3e voetbalshirt. Interessant is het Audi logo op de mouwen van het shirt. In ieder geval in de Champions League gaan we het automerk op de mouwen zien. Vanaf dit seizoen zijn de zogenaamde ‘’Sleeve sponsors’’ toegestaan in de Champions League.

Het derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroekje met rode details. Ook de sponsoruiting van adidas en het clublogo komen t terug op de broek. De kousen van het nieuwe tenue zijn voorzien van dezelfde bergenprint als op de body van het shirt. Ook de bekende adidas strepen komen terug aan de bovenkant van de kousen. Ook dit seizoen zijn de shirts van Bayern München weer uitgerust met de adidas Heat RDY technologie, dit geldt voor de authentic tenues. De replica tenues bevatten de AeroReady Technologie. Beide systemen zorgen ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie. De authentic tenues zijn wat lichter en vallen strakker en hebben een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe derde wedstrijdtenue van Bayern München dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als Lewandowski, Müller, Kimmich, Davies, Sané en alle andere sterren van de Duitse club

Bayern München voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Bayern München kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijzen van het nieuwe shirt zijn € 89,95 voor volwassenen (maten: XS, S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen (Maten 128, 140, 152, 164 en 176) kost het shirt € 69.95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops kun je de Bayern München shirts ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Duitse topclub. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Bayern München voetbalshirt altijd in deze SHOP (Inclusief officiële bedrukking)

Of in de officiële adidas winkel!

Of DEZE SHOP

Bayern München 3e shirt 2021-2022

Bayern München derde voetbalshirt 2021-2022

Bayern München 3e tenue 2021-2022