Arsenal trainingsshirt 2020-2021

Arsenal en adidas hebben vandaag het nieuwe Arsenal trainingsshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. Deze trainingskleding wordt vanaf nu al door The Gunners gedragen en in het Arsenal trainingsshirt zien we de spelers van de club ook tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en eventuele Europese wedstrijden komend seizoen. Het nieuwe trainingsshirt is qua kleuren geheel in stijl van het Arsenal trainingspak 2020-2021.

Geel Arsenal training shirt en tenue 2020-2021

Het Arsenal trainingsshirt heeft een fris design en bevat verschillende kleuren. De basiskleur van het trainingstenue is geel (door adidas ''yellow tint'' genoemd) en is verder uitgerust met zowel blauwe als roze accenten. Het logo van de club op de linkerborst is overwegend baby blauw en hetzelfde geldt voor het logo van de hoofdsponsor op het midden van de trainingstenues. Dit betreft overigens het zogenaamde ''Emirates Fly Better logo.'' Geheel in stijl van het nieuwe adidas template hebben de drie adidas trademark strepen op beide mouwen een andere kleur. Op de rechtermouw zijn de strepen roze en op de andere mouw zijn de strepen lichtblauw. De strepen lopen ook niet over de gehele lengte van de mouwen. De linkerborst van het Arsenal trainingstenue is uitgerust met een roze adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2019-2020 kledingsponsor van de club uit Londen en heeft een langdurig contract. Verder is het Arsenal trainingsshirt 2020-2021 uitgerust met een brede, ronde hals en op de achterkant van het training shirt prijkt het kanon uit het clublogo.

De Arsenal training set wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit broekje bevat aan de rechterkant roze adidas strepen en op de andere kant gele adidas stripes. Ook de logo's van adidas en de club op de broekjes hebben deze kleuren. Voor het eerst zijn de nieuwe training tenues van Arsenal voorzien van de AeroReady technologie van adidas. Dit is een nieuwe technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht/zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingsshirt en trainingsbroekje, waarin we vanaf nu spelers als Aubameyang, Özil, Pépé, Saka, Mari, Luiz en andere sterren in zien.

Arsenal trainingsshirt bestellen

Het gele Arsenal trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen zijn hetzelfde als vorig jaar. Voor volwassenen is het training shirt € 44,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 39,95 (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 29,95. Directe levering gegarandeerd.

Bestel je Arsenal training shirt altijd in deze SHOP! 

of deze webwinkel! 

Geel Arsenal trainingsshirt 2020-2021

Arsenal trainingsshirt 2020-2021 - Geel