Arsenal draagt rood/goud trainingspak in 2023-2024

Het nieuwe Arsenal trainingspak 2023-2024 is officieel gepresenteerd door de Londenaren en kledingsponsor adidas! ''The Gunners'' gaan dit jaar weer voor goud! Na vorig seizoen het kampioenschap mis te zijn gelopen, moet dit het jaar van Arsenal worden! De nieuwe Arsenal collectie is een knipoog naar het seizoen waarin Arsenal met sterren als Bergkamp, Pires, Vieira, Henry, Touré, Cole, Ljungberg en tal van andere sterren onverslaanbaar was en als bijnaam ''The Invincibles'' kreeg! Ook het Arsenal trainingspak van dit seizoen bevat gouden accenten als verwijzing naar het successeizoen van de club. Het trainingspak wordt door het team van manager Arteta gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024.

Arsenal training sweater 2023-2024

Zoals alle adidas trainingspakken van dit seizoen heeft het Arsenal trainingspak het adidas TIRO23 template. De training sweater is volledig rood (door adidas ''Craft Red'' genoemd) met gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de adidas trademark strepen aan de onderkant van de mouwen en in alle logo's op de training sweater. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. Op de andere borst prijkt het logo van de Engelse club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: rood/goud. Ook het logo van sponsor Emirates Fly Better op het midden van de training sweater is goud! Een ander kenmerk van het adidas TIRO23 template is het vlak op de zijkanten van de training sweater. Deze heeft op de Arsenal training sweater een lichtere tint rood. De training sweater heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De Arsenal training sweater 2023-2024 bevat een semi-hoge hals (geribbeld) met een rits tot de borst
  • De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor een nog betere pasvorm
  • Materiaal: 100% polyester met stretch
  • Boorden en zoom met ribbels voor de perfecte pasvorm
  • Adidas AeroReady technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Arsenal trainingsbroek 2023-2024 

Het Arsenal trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. Alle details op deze trainingsbroek zijn goud. De adidas trademark strepen staan op de onderkant van de broekspijpen en zijn goud. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas ter hoogte van de heupen. De naden van de trainingsbroek zijn rood. De Arsenal trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je zelf de pasvorm kunt bepalen.
  • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.
  • De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.
  • De onderkant van de Arsenal trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.
  • Materiaal: 100% gerecycled polyester
  • Adidas AeroReady technologie

Arsenal trainingspak bestellen

Het rood/gouden Arsenal trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit trainingspak is alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) beschikbaar. De training sweater is € 75,- en de trainingsbroek is € 65,-. Check ook andere nieuwe Arsenal trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

 

Arsenal draagt rood/goud trainingspak in 2023-2024
Arsenal draagt rood/goud trainingspak in 2023-2024