Arsenal trainingspak 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe Arsenal trainingsshirt hebben de club en adi het nieuwe Arsenal trainingspak 2020-2021 bekend gemaakt. Dit trainingspak wordt door het keurkorps van Michael Arteta gedragen tot het einde van 2019-2020 en bovendien tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en andere wedstrijden gedurende 2020-2021. Het nieuwe pak van de Londenaren bestaat opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

Gele Arsenal trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

De trainingstrui van het Arsenal adidas trainingspak heeft dit seizoen een lichte tint geel (door adidas ''yellow tint'' genoemd) en bevat kleurige accenten. Het meest opvallende aan de trainingstrui is het roze logo van adidas. Het logo van de club op de linkerborst is navy en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor Fly Emirates. Dit betreft een speciaal logo van de vliegmaatschappij uit de Arabische Emiraten. Het embleem betreft namelijk het Emirates Fly Better logo. Verder heeft het trainingspak alle kenmerken van het Condivo 20 template. Dit betekent dat de drie strepen van adidas niet meer op de schouders staan, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw zijn de strepen roze en op de andere mouw blauw. Een subtiel detail is nog te vinden op de achterkant van de sweater. Hier prijkt namelijk in het roze de kanon uit het logo van de Londense club. Verder is de Arsenal trainingstrui dit seizoen weer voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten ook weer duimgaten. Dit garandeert dat de trainingstrui van Arsenal naadloos aansluit op het lichaam. Verder is de achterkant van de sweater iets langer en dit biedt extra bescherming voor de spelers.

Het Arsenal trainingspak wordt compleet gemaakt door een overwegend donkerblauwe trainingsbroek. Verder bevat de broek aan de rechter zijkant roze adidas strepen en op de andere kant gele adidas strepen. De logo's van de club en adi hebben dezelfde kleur als op de trainingstrui en verder heeft de broek de gebruikelijke details. De Arsenal adidas trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken met een rits en verder bevat de onderkant van de Arsenal trainingsbroek 2020-2021 enkelritsen. Uiteraard zijn de pakken ook weer uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Hierdoor is het pak perfect om casual te dragen en in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Arsenal trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu door alle spelers en de technische staf gedragen wordt. De technische staf draagt een blauwe trainingstrui bij dit pak. Check ook het design van het mogelijke Arsenal thuisshirt 2020-2021.

Arsenal adidas trainingspak bestellen

Het Arsenal trainingspak kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de pakken zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek is voor volwassenen € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten 122, 128, 140, 152, 164 en 176 en voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Arsenal trainingspak altijd in deze SHOP! 

of deze webwinkel! 

Geel Arsenal trainingspak 2020-2021

Arsenal trainingspak 2020-2021