Merk: SKU: 58567442

Bestel hier het Macron Rode Ster Belgrado uitshirt 20212-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Rode Ster de uitwedstrijden in de Servische competitie, de beker en in Europa gedurende 2022-2023 gedurende dit seizoen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Rode Ster Belgrado uitshirt 2022-2023 is volledig blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van sterren op de onderzijde van het tenue. Deze sterren zijn geïnspireerd door de ster uit het clublogo en de kampioenssterren. De clubkleuren van Rode Ster Belgrado komen terug in de ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de meer dan 15 (19 landskampioenschappen). Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor GAZPROM. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren. Deze tenues zijn uitgerust met de mPerformance technologie van Macron, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue heeft een normale pasvorm. 

  • Ronde hals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print

Klik direct op de buttons om de nieuwe Rode Ster Belgrado uitshirt 2022-2023 te bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!