Merk: SKU: 58560391

Bestel hier het Rode Ster Belgrado anthem trainingsjack 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingsjack dragen de spelers van Rode Ster Belgrado tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Rode Ster Belgrado anthem trainingsjack 2022-2023 heeft een jaren '90 design. Het trainingsjack is rood en wordt gekenmerkt door de twee witte zigzag banen op de borst. Het trainingsjack bevat een hoge hals met een capuchon. Met het trekkoord kun je de pasvorm van dit trainingsjack aanpassen. Op de borst van het trainingsjack staan de logo's van de club en Macron. Boven het logo van Rode Ster Belgrado staan drie sterren, die verwijzen naar de kampioenschappen. De zijkanten van dit trainingsjack zijn uitgerust met inzetstukken. Bovendien bevat het trainingsjack twee verborgen zakken aan de zijkanten. Op de achterkant van eht trainingsjack prijkt de naam van de club: RED STAR. Dit trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester.

  • Volledige centrale ritssluiting
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Klik direct op de buttons om het Rode Ster Belgrado trainingsjack te bestellen.