Zwart/Turquoise Arsenal trainingspak 2022

Ook Arsenal draagt de komende periode een verfrissend nieuw trainingspak! Adidas lanceerde afgelopen week namelijk het zwarte Arsenal trainingspak 2022. Dit trainingspak wordt door ''The Gunners'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League en Europese wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2021-2022, dus van januari tot mei 2022. Dit is direct ook het laatste Arsenal trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren adidas en de Londense voetbalclub de nieuwe collectie voor 2022-2023.

Zwart/turquoise Arsenal training sweater 2022

Het Arsenal trainingspak 2022 bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De fresh look van het nieuwe Arsenal trainingspak komt vooral omdat adidas turquoise accenten in het nieuwe pak verwerkt heeft. Alle logo's op het trainingspak hebben namelijk deze kleur. De Arsenal training sweater 2022 is overwegend zwart en bevat op de borst de logo's van de club en adidas. De badge van Arsenal betreft dus een monochroom logo. Dit houdt in dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van de training sweater, in dit geval zwart/turquoise. Ook het logo van sponsor Fly Emirates (het Emirates Fly Better logo) op het midden van de trainingstrui is turquoise. Hetzelfde geldt voor een band aan de achterzijde van de hals. De Arsenal training top heeft, evenals alle andere adidas trainingspakken van dit seizoen, het TIRO21 template. Dit is het standaard template dat adidas voor alle trainingspakken dit seizoen gebruikt. Het template komt met name tot uiting in de plaatsing en structuur van de adidas strepen. Deze trademark stripes staan op de schouders en mouwen & zijn wit. Ter hoogte van het midden van de mouwen vervagen deze strepen, omdat zich hier een soort gaasje bevindt. Een ander kenmerk van het template is de hoge hals met de rits. Wanneer je de rits omhoog doet, kun je deze verbergen onder een speciaal vlak. Ook deze training sweater bevat aan de onderzijde van de mouwen weer duimgaten. Wanneer je dit gebruikt, valt de trainingstrui nog meer getailleerd om het lichaam. De achterzijde van de training sweater is iets langer, voor extra bescherming.

Arsenal trainingsbroek 2022

Het Arsenal trainingspak 2022 wordt (logischerwijs) gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Dit betreft dezelfde trainingsbroek als het mintgroene Arsenal trainingspak. De logo's van adidas en de club, welke zich ter hoogte van de heupen bevinden, hebben dezelfde kleur als op de trainingstrui en de adidas strepen aan de zijkanten zijn ook wit. De Arsenal trainingsbroek 2022 bevat verder de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Arsenal trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord om zelf naar wens de pasvorm aan te passen.

  • De broek heeft een getailleerde fit. Met name ter hoogte van de kuiten en enkels heeft de broek een strakke fit.

  • De trainingsbroek is aan de onderkant uitgerust met enkelritsen.

  • De bovenkant van de broek bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van het pak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van het pak & voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect traininspak om in te sporten/trainen of om op straat te dragen

  • Dit trainingspak heeft een normale pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Arsenal trainingspak 2022, welke vanaf nu tot mei gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Saka, Smith Rowe, Tavares, Martinelli, Odegaard, Lacazette, White, Pépé, Xhaka en nog meer spelers.

Arsenal trainingspak 2022 bestellen

Het zwarte Arsenal trainingspak 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trainingstrui en trainingsbroek kun je los van elkaar kopen. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check in de onderstaande winkels ook andere nieuwe Arsenal trainingskleding!

Bestel dit Arsenal trainingspak altijd in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop!

of deze SHOP

Zwart turquoise Arsenal trainingspak 2022

Achterkant zwart Arsenal trainingspak 2022