Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2019-2020

Wolverhampton en adi hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 uitgebracht. The Wolves spelen in dit nieuwe voetbalshirt niet alleen de Premier League, FA & League Cup wedstrijden in het Molineux Stadion, maar ook de Europa League thuiswedstrijden. De club van manager Nuno eindigde afgelopen seizoen namelijk op een knappe zevende plek in de Engelse competitie. Ook dit seizoen is adidas weer kledingsponsor van de Engelse club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018 en dit contract duurt in ieder geval tot 2022.

Wolverhampton Wanderers thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt voor 2019-2020 is dit seizoen geïnspireerd door een standaard template van adidas, het bekende TIRO 19 template. Het voetbalshirt van ''The Wolves'' is overwegend oranje met flitsende, verticale strepen over het shirt. Deze strepen zijn verdeeld in dunne rondjes en hebben twee tinten oranje. Dit is hetzelfde template als adidas gebruikt heeft voor het Feyenoord uitshirt van 2019-2020. Het tenue van Wolverhampton is verder uitgerust met een toelopende V-hals in het zwart/oranje en ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue zijn zwart. De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst het logo van de club. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor ManBetX. Het online gokbedrijf is vanaf dit seizoen kledingsponsor van Wolverhampton Wanderers. Beide partijen tekenden gisteren een langjarige deal. Het nieuwe Wolverhampton Wanderers tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. De kousen van het thuistenue van The Wolves zijn zwart met oranje stripes aan de bovenkant. Ook deze voetbalshirts zijn door adidas uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ruben Neves, Adama Traoré, Diogo Jota, Helder Costa, Leander Dendoncker en andere sterspelers.

Wolverhampton Wanderers voetbalshirt kopen

Het nieuwe tenue van The Wolves kun je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 89,95 en het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen. In deze shop kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. 

Bestel je Wolves voetbalshirt altijd in deze SHOP

of een Wolves retro shirt in deze WINKEL! 

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2019-2020

Wolverhampton Wanderers thuistenue 2019-2020