Wales vrouwen voetbalshirts 2023-2024

De voetbalbond van Wales en kledingsponsor adidas hebben vandaag de Wales vrouwen voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Welsh vrouwenvoetbalelftal de interlands tijdens de periode 2023-2024. Het vrouwenteam van Wales heeft zich niet geplaatst voor het WK vrouwenvoetbal 2023 in Australië en Nieuw Zeeland. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van het Welsh vrouwenelftal. Het Duitse sportmerk heeft sinds 2014 een samenwerkingsverband met de voetbalbond van het land.

Wales dames uitshirt 2023-2024

Zoals alle adidas vrouwen voetbalshirts is het Wales dames uitshirt 2023-2024 geïnspireerd door de natuur en het landschap van het desbetreffende land. Het Wales dames uitshirt haalt inspiratie uit de bergen en groene heuvels die het land rijk is. Het Wales vrouwen uitshirt heeft een design van turquoise en witte golven, die een bergvlakte symboliseren. Het voetbalshirt bevat een witte v-hals en de details op het tenue zijn zwart. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band op de zijkanten van het voetbalshirt en het adidas logo. Het logo van het Duitse sportmerk betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo wordt vanaf dit seizoen op allee nieuwe tenues gebruikt en bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. De linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de FAW (Football Association of Wales). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van een narcis (de nationale bloem van het land met de tekst : ‘’GORAU – Chwarrae – CYD – Chwarrae’’. Het Wales dames uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De onderkant van de achterkant van het Wales voetbalbroekje bevat ook een witte band en op de voetbalbroekjes staan de logo’s van adidas en de voetbalbond. De kousen bevatten dezelfde all-over print als het uitshirt en hebben zwarte adidas strepen aan de bovenzijde. Op het midden van de kousen staat de draak uit het logo van de voetbalbond in het roze.

Zoals alle adidas tenues zijn de Wales dames voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wales vrouwen voetbalshirt bestellen

De aiddas Wales dames voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Wales vrouwen voetbalshirt direct in deze fanshop!

Wales dames uitshirt 2023-2024

Wales dames uitshirt 2023-2024