VVV Venlo voetbalshirts 2018-2019

De V is terug! Met deze leus lanceerden VVV Venlo en kledingsponsor Masita de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019. Daarover straks meer! In deze nieuwe voetbalshirts speelt VVV de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2018-2019. Het keurkorps van Maurice Steijn eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau van Nederland speelt. Het Nederlandse sportmerk Masita is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Limburgse club. Beide partijen hebben al weer een aantal jaren een samenwerkingsverband. Deze duurt in ieder geval nog tot het einde van het seizoen. Check hieronder alles details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in De Koel.

VVV Venlo thuisshirt 2018-2019

In de nieuwe tenues van VVV staat de V centraal. Op de borst van de nieuwe tenues van de Limburgse club prijkt een V. Deze V staat niet alleen voor de letters van de naam van de club. De V staat dit jaar ook voor vooruitgang, verhalen en verleden. Deze V kwam al eerder terug op de tenues van de periode 1954-1961 en de periode 2010-2014. Daarnaast had het jubileum shirt het v-design. Het VVV Venlo thuisshirt voor 2018-2019 heeft verder het bekende design. Het shirt is geheel geel en bevat ook zwarte accenten. Deze komen terug in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van Masita en alle sponsoren op het tenue. Op de rechter borst prijkt het logo van de Nederlandse kledingsponsor. Het logo van het sportmerk prijkt ook weer aan de onderkant van de mouwen. SEACON staat zowel op het midden van het voetbalshirt als op het midden van de borst. Kenmerkend aan het shirt is verder het watermerk van het clublogo aan de rechter onderkant. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en overwegend gele voetbalkousen.

VVV Venlo uitshirt 2018-2019

Het nieuwe VVV Venlo uitshirt voor 2018-2019 is rood en deze kleur is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '70. Dit shirt bevat witte details in de bies aan de onderkant van de mouwen en de v-hals. Ook de logo's op het shirt prijken in het wit op het voetbalshirt. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat een v-baan op de borst en het watermerk van het clublogo aan de onderkant. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte details.

Alle tenues bevatten dit seizoen aan de achterkant van de nek het wapen van de stad Venlo met de tekst: ''Alles HEEJ is VVV...!'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Seuntjens, Opoku, Post, Promes, Roseler, Janssen, Mlapa, Kum en andere sterspelers.

De nieuwste VVV Venlo voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop in de (online) fanshop van de Limburgse club. Wil je andere shirts van Eredivisie clubs kopen? Check het dan exclusief in DEZE SHOP!