VVV Venlo thuisshirt 2020-2021

Shirt Nieuws uit de Eredivisie! VVV Venlo heeft in samenwerking met kledingsponsor Masita het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt VVV haar thuiswedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker gedurende het aankomende seizoen. Thuiswedstrijden speelt de Limburgse club in De Koel. Sinds 2010 is Masita al verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van VVV Venlo. Dit contract loopt door tot 2023. Nieuwsgierig naar de details van het nieuwe thuisshirt van VVV Venlo? Check de details hieronder!

VVV Venlo thuis shirt en tenue 2020-2021

Net zoals ieder jaar, wordt ook aankomend seizoen het nieuwe thuisshirt van Limburgers gekenmerkt door de gele kleur. Dit gele shirt wordt verder versierd met zwarte details. Deze zwarte details komen terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Twee zwarte banen worden hierin gescheiden door een gouden baan. Dit geeft een stijlvol karakter aan het nieuwe shirt van VVV. Over de schouders van het shirt loopt een zwarte baan. Op de schouders zijn ook de sponsoruitingen van Personato en ACS te zien. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van kledingsponsor Masita, op de linkerborst is het clubwapen van VVV Venlo geplaatst. Afgelopen seizoen eindigde VVV Venlo op de dertiende plaats in de Eredivisie en handhaafde zich hiermee gemakkelijk. Wie weet kunnen de Limburgers dit seizoen zelfs een gooi doen naar de Play-Offs voor Europees voetbal. Hoofdsponsor Seacon Logistics staat op het midden van het shirt en op de achterkant van het shirt  staat de naam van Vidaxl. Op de achterkant van de kraag is een zwarte strip te zien, met hierin het logo van Limburg. Het nieuwe VVV thuistenue wordt gekenmerkt door de vele sponsoruitingen op het shirt. In Europa is dit vrij zeldzaam, echter in Zuid-Amerika worden de shirts nog voller gegooid met sponsoruitingen. Het nieuwe VVV Venlo thuistenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe VVV Venlo thuistenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Arias, Linthorst, Post, Pachonik en nog meer sterspelers of check het VVV Venlo uitshirt

Het nieuwe VVV Venlo thuisshirt is vooralsnog alleen te koop in de (online) fanshop van de Limburgse club. Wil je andere shirts van Eredivisie clubs kopen? Check het dan exclusief in DEZE SHOP!

VVV Venlo thuisshirt 2020-2021