Venezuela uitshirt 2019-2021

Het nieuwe Venezuela uitshirt voor de periode 2019-2021 is vandaag gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Givova en de Venezolaanse voetbalbond. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Venezuela de COPA America 2019 wedstrijden en andere (oefen)interlands in deze periode. De Copa America vindt dit jaar in juni en juli plaats in Brazilië. De loting voor het toernooi is op 24 januari. Dan weten we ook tegen welk teams Venezuela het opneemt. Vanaf nu is het Italiaanse sportmerk Givova kledingsponsor van het nationale elftal. Het merk vervangt daarmee adidas. Check hieronder alles van het nieuwe uitshirt!

Het Venezuela uit shirt en tenue van Givova

Het nieuwe Venezuela voetbalshirt voor 2019-2021 is wit en bevat een iconische bordeaux rode v-baan over de voorkant van het voetbalshirt. Deze baan is dus geheel in stijl van de kleur van het thuisshirt van ''La Vinotinto.'' In de bordeaux rode v is ook nog een witte band verwerkt. De v-band verwijst naar de bijnaam van het nationale elftal. Een ander detail is te vinden aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt de tekst: ''Somos de talla Mundial.'' Dit betekent: ''Wij zijn van wereldklasse.'' Onder de leus van het nationale elftal is de naam van de nieuwe kledingsponsor verwerkt. Het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond, de Federación Venezolana de Fútbol (FvF). Givova en de FvF tekenden in oktober een contract voor drie jaar. Hiervoor was adidas sinds 2005 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van Venezuela.

Het shirt bevat bovendien een klassieke polo kraag en in de opening prijkt de vlag van het land. De mouwen worden afgesloten door een bordeaux rode bies en op de mouwen staan ook de trademark tekens van Givova. Op de achterkant van het tenue staat in de nek de bijnaam van het nationale elftal: La Vinotinto. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met bordeaux rode details. De kousen van het tenue zijn geheel wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Josef Martinez, Yeferson Soteldo, José Salomón & Tomas Rondón en andere sterspelers. Deze week wordt ook het nieuwe thuisshirt door Givova uitgebracht.

Venezuela voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Venezuela voetbalshirt voor 2019-2021 kan je vanaf februari kopen in de onderstaande shop. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 75,- en kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in deze SHOP ook goedkope t-shirts en een hoodie om het land mee aan te moedigen. Directe levering! 

Bestel je Venezuela voetbalshirt altijd in deze winkel!