Venezuela thuisshirt 2019-2021

Een nieuw voetbalshirt voor de nationale selecties van Venezuela. Afgelopen weekend heeft Givova het nieuwe thuisshirt van Venezuela officieel gelanceerd. Het Italiaanse Givova is de opvolger van het Duitse adidas als trotste kledingsponsor van het land. Omdat adidas het contract niet wilde verlengen. Het nieuwe ontwerp van Givova is voor het eerst te zien tijdens de tweede wedstrijd op het U-20 kampioenschap van Zuid Amerika. Tegenstander van Venezuela in deze wedstrijd is Brazilië. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Venezuela? Check de details hieronder!

Venezuela thuis shirt en tenue 2019-2021

Afgelopen week is het uitshirt van Venezuela officieel naar buiten gebracht en dit weekend is ook het nieuwe thuisshirt voor aankomend voetbalseizoen gelanceerd. Het nieuwe thuisshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het uitshirt van Venezuela. De kleur van het thuisshirt is bordeaux rood. Het shirt bevat een schitterende klassieke polo kraag. Aan de achterkant van deze kraag is de bijnaam van het land de lezen: ’La Vinotinto’’ staat hier in sierlijke letters geschreven. Onder de bijnaam van de nationale selectie is de vlag van het land te zien. Op de rechterkant van de borst staat in witte letters de naam van het Italiaanse sportmerk. Givova tekende in oktober een contract voor drie seizoenen. Voor Givova was adidas verantwoordelijk voor de kleding van de nationale selectie van Venezuela. Deze taak volbracht adidas sinds 2005. Tijdens deze samenwerking was de vierde plaats tijdens de Copa America van 2011 de beste prestatie. Dit is tot nu toe ook nog altijd de beste prestatie van Venezuela op een groot toernooi. Voor het WK heeft het Zuid-Amerikaanse land zich echter nog nooit geplaatst. Op de linkerkant van de borst is het embleem van de voetbalbond geplaatst, De Federación Venezolana de Fútbol (FvF).

Het nieuwe thuistenue van Venezuela wordt gedragen tijdens de Copa America in 2019. Dit tenue wordt gecompleteerd door een broek en kousen in dezelfde kleur als het shirt, namelijk bordeaux rood. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe thuisshirt dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: Josef Martinez, José Salomón en Tomas Rondón.

Venezuela voetbalshirt bestellen.

Het nieuwe thuisshirt van Venezuela is vanaf medio februari te koop in de onderstaande webshop. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 75,-. Ook heb je de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer uit Venezuela. Check ook de goedkope  t-shirts en een hoodie om het land aan te moedigen tijdens de Copa America. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Venezuela merchandise in DEZE WEBSHOP