Union Berlin uitshirt 2020-2021

Union Berlin en kledingsponsor adidas hebben vandaag ook het nieuwe uitshirt van de club uit de Duitse hoofdstad gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt speelt de club van trainer Urs Fischer de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in 2020-2021. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van ‘’Die Eisernen.’’ Het Duitse sportmerk is de opvolger van Macron en blijft de komende zes seizoenen verantwoordelijk voor de productie en het design van de Union Berlin tenues.

Wit/grijs Union Berlin uit shirt en tenue 2020-2021

Het Union Berlin uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale, dunne, grijze strepen over het tenue. Ook de v-hals van het tenue is grijs en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen de schouders van het tenue. Bovendien is het adidas logo op de linkerborst grijs, evenals een dunne streep aan de onderkant van de mouwen. Dit design is onderdeel van de zogenaamde miTeam graphics van adidas, het programma waarmee teams zelf een tenue samen kunnen stellen. Op het midden van het tenue prijkt sponsor AroundTown en de linkerborst is uitgerust met het clublogo van de Duitse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadion An der alten Försterei. Datzelfde stadion bestaat dit seizoen 100 jaar en dus bevat de achterkant van het tenue in de nek een verwijzing naar de verjaardag van het stadion: ‘’100 Jahre Stadion An der Alten Försterei.’’ Daaronder is de naam van de Duitse club verwerkt. Het Union Berlin uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn de voetbalshirts van Union Berlin uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Union Berlin uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Felix Kroos, Max Kruse, Subotic, Andersson, Endo, Trimmel, Knoche, Ujah en nog meer spelers. Check bovendien het Union Berlin thuisshirt.

Union Berlin voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Union Berlin uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Hier bestel je zowel het voetbalshirt voor mannen als voor vrouwen en daarnaast is het tenue ook in kindermaten beschikbaar. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Union Berlin ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Bestel je Union Berlin voetbalshirt direct in deze SHOP! 

Union Berlin uitshirt 2020-2021